• Vučić: Luj Viton da 2026. dođe u Beograd na vodi i onda smo rešili sve te probleme

  Predsednik Srbije Aleksandar Vučić još jednom je u Parizu najavio dolazak luksuznog modnog brenda „Luj Viton“ u Srbiju, odnosno Beograd na vodi.

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
  Vučić: Luj Viton da 2026. dođe u Beograd na vodi i onda smo rešili sve te probleme
  Foto: Pixabay

  Da budem sasvim iskren, mi se nadamo do 2026. konačno i Luj Viton dođe u Srbiju, u Beograd na vodi, i onda smo rešili sve te probleme.– rekao je Vučić obraćajući se novinarima tokom svoje posete Parizu.

  Dodao je kako se Srbija „toliko borila“ za dolazak „Luj Vitona“, jer kad taj brend negde dođe, „onda svi veliki dolaze“.

  Na stranu što on poseduje sve te velike, pričam o Bernar Arnou, najbogatijem čoveku kog sam upoznao u Parizu, koji poseduje sve te firme. Kada dođe Luj Viton, a nije ga lako dovesti u Beograd, ali kada dođe, onda svi ostali dolaze. -naglasio je Vučić, prenosi N1.

  Predsednik je ocenio da bi dolazak Luj Vitona bio ogroman finansijski i turistički priliv za Srbiju.

  Tako da verujem da ćemo i to imati za dve godine u našem glavnom gradu i da će to biti još jedna injekcija posle svega što radimo, a direktno pred Ekspo, koja će i na tom simboličkom nivou značiti mnogo za našu zemlju. – naveo je Vučić.

  Ovo nije prvi put da Vučić najavljuje dolazak „Luj Vitona“ u Beograd. Isto je govorio i tokom svoje posete Francuskoj u februaru 2021. godine, a u julu iste godine je, prilikom obeležavanja završetka radova na konstrukciji Kule Beograd, najavio dolazak „Luj Vitona“ i „Gučija“.

   

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
 • NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

  Ostalo iz kategorije Srbija