• Vučić: Nisam se uplašio sinoćnih demonstranata, nisam pobegao i nisam se sakrio

  Predsednik Srbije Aleksandar Vučić u video obraćanju na Instagram profilu „oni misle da smo idioti“.

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
  Vučić: Nisam se uplašio sinoćnih demonstranata, nisam pobegao i nisam se sakrio
  Foto: buducnostsrbijeav

  Predsednik Srbije Aleksandar Vučić je u video obraćanju na Instagramu rekao da se nije uplašio sinoćnih demonstranta i potvrdio je da je bio na terasi Predsedništva tokom sinoćnih protesta. Odbranićemo i sačuvaćemo demokratiju, odbranićemo i sačuvaćemo mir i stabilnost u našoj Srbiji, poručio je Vučić.

  Aleksandar Vučić je u svom obraćanju na Instagramu s terase Predsedništva rekao da mu se čini s vremena na vreme kao da ne samo politički protivnici nego i njihovi mentori spolja misle da „niko nema oči, uši i da niko ne razume šta se sinoć dogodilo“, rekao je Aleksandar Vučić govoreći o sinoćnim protestima.

  -Svi su videli da su gotovo tri sata policajci i imovina građana Srbije bili brutalno napadani od onih koji su rešili da ruše demokratiju u Srbiji i izbornu volju našeg naroda. Svi su videli, ali, oni bi da okrenu priču, da nas zavitlavaju, da se šale sa Srbijom, da pokušavaju da nas sve naprave zajedno ludima – naveo je Vučić.

  Potvrdio je da je sinoć tokom protesta bio na terasi Predsedništva.

  -I u moru laži koje iznose i sinoć i danas, samo je jedna stvar bila istinita, a to je da su videli nekog muškarca koji im je ličio na Vučića koji je bio baš na ovom mestu gde sam ja sada gde su ga izviždali. Apsolutno je tačno, bio sam ja na terasi Predsedništva, svog radnog mesta, nisam ih se uplašio nimalo. Nisam pobegao ni u jednu stranu zemlju, nisam se sakrio ni u jedan bunker i nikada se od siledžija i nasilnika skrivati neću – istakao je Vučić.

  -Uvek ću biti uz svoj narod. Odbranićemo i sačuvaćemo demokratiju, odbranićemo i sačuvaćemo mir i stabilnost u našoj Srbiji. Živela Srbija! – naveo je Vučić u video-objavi na Instagram nalogu .

   

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
 • NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

  Ostalo iz kategorije Srbija

  Za vikend promocija programa InfinitUm

  U subotu 22. juna održava se promocija InfinitUm u Oplenačkoj 33d u Beogradu. InfinitUm je program intelektualnog, socijalnog i emocionalnog razvoja dece. […]