• Vučić sutra u industrijskoj zoni

  Predsednik  Srbije Aleksandar Vučić prisustvovaće sutra ceremoniji obeležavanja početka radova na izgradnji nove fabrike kompanije „JFE Shoji Serbia” d.o.o u Inđiji.

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
  Vučić sutra u industrijskoj zoni
  Foto: Opština Inđija

  Kako je saopštila Služba za saradnju s medijima predsednika Republike, početak ceremonije zakazan je za u 11.30 časova u Industrijskoj zoni Inđija.

  Podsećamo, projektom je predviđena izgradnja proizvodnog kompleksa za proizvodnju metalnih delova za elektro motore, jezgra elektro motora i sve ono što ima pokretanje – brisači, podizači.

  Kompanija JFE Šoji Srbija registrovana na Novom Beogradu, ranije je podnela zahtev za odlučivanje o potrebi procene uticaja na životnu sredinu za izgradnju kompleksa za proizvodnju.

  Nakon razmatranja zahteva, Odeljenje za urbanizam, komunalno-stambene poslove i zaštitu životne sredine utvrdio je da se ne očekuju značajni negativni uticaji projekta na činioce životne sredine te je izdato Rešenje da nije potrebna izrada studije o proceni uticaja na životnu sredinu.

   

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
 • NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

  Ostalo iz kategorije Inđija

  GG „Inđija i ti“ u akciji povodom Dana planete

  U susret današnjem Danu planete zemlje, preko 50 aktivista i aktivistkinja Grupe građana “Inđija i ti” u subotu 20. aprila očistilo je okolinu Jarkovačkog jezera i prikupilo 103 džaka […]

  Šta inđinčani očekuju od buduće vlasti

  Građani Inđije nakon lokalnih izbora, koji su zakazani za 2. jun, očekuju da naredna vlast reši probleme na koje su im građani ukazivali prethodnih godina. […]