• Vukmirović: Ne krećem se putevima koje je pravio Goran Ješić nego u 90% putevima koji pravi SNS

  Zamenik predsednika Skupštine Opštine Inđija Lazar Vukmirović sa skupštinske govornice izmešu ostalog izjavio je da 90 odsto njegovog kretanja obavlja isključivo putevima koje je gradio SNS, a ne putevima koje je pravio Goran Ješić. Osim te izjave Vukmirović se odborniku Jovanoviću obratio pretećim tonom.

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
  Vukmirović: Ne krećem se putevima koje je pravio Goran Ješić nego u 90% putevima koji pravi SNS

  Zamenik predsednika Skupštine Opštine Inđija Lazar Vukmirović u raspravi sa odbornikom GG”Građanin” Strahinjom Jovanovićem na temu rekonstrukcije škole u Jarkovcima istakao je pretećim tonom da “meštani Jarkovaca zahvaljuju Jovanoviću” što je školu u Jarkovcima zatvorila prosvetna inspekcija zbog loših uslova zgrade u kojoj je škola smeštena.

  Stežući pesnice i cupkajući nogama zamenik predsednika Skupštine Opštine Inđija  Lazar Vukmirović je sa skupštinske govornice oručio odborniku Strahinji Jovanoviću da je lično pohađao pre 28 godina školu u Jarkovcima I da je I tada ona izgledala kao danas. Oronula i trošna.

  -Ja sam u tu školu išao pre 28 godina i isto je izgledala kao sad. Ja živim u Jarkovcima i mogu samo da vam kažem kolega Jovanoviću da vam donosim pozdrave i zahvalnost  Jarkovčana zbog vase inicijative za zatvaranje škole. – kazao je Vukmirović i nastavio da nabraja šta sve Jovanović kritikuje zbog “lajkova” a kakve to posledice donosi građanima.

  -Kritikujete stalno Scena fest I novac koji se daje za ovu manifestaciju, pa mi samo recite zašto ste išli na koncert Ace Lukasa koji je nastupao na Scena festu letos, a videli smo se ja sam bio sa porodicom. Zašto ste došli na događaj koji kritiujete i koji Vam se ne dopada. Ja slušam Josipu Lisac i verujem da se na tom koncertu ne bi sreli. Ali mi molim Vas objasnite što dolazite na događaje koje kritikujete. – tražio je objašnjenje Vukmirović.

  U svojoj replici na izlaganje predsednika Skupštine Opštine Inđija Jovanović je odgovorio pitanjem

  -Tom logikom kojom se Vi rukovodite ja Vas mogu pitati zašto vi koristite puteve koje je izgradio Goran Ješić za vreme svog mandata ako toliko kritikujete njegov rad. –kazao je Jovanović.

  -Ja koristim kada se krećem Inđijom u 90 posto puteve koje je gradio SNS. – kazao je Lazar Vukmirović.

   

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
 • NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

  Ostalo iz kategorije Politika