• Zavetnici iseljeni da bi se uselio SNS

  Drugog dana od raspisivanja izbora OO SNS Inđija oprema još jedan lokal za stranačke aktivnosti tokom predizborne kampanje. Lokal se nalazi u samom centru Inđije na šetalištu u Ulici Vojvode Stepe. OO SNS je u ovaj lokal „ušao“ par meseci nakon što je iz njega iseljen OO Srpska stranka Zavetnici. Opštinski odbor Srpske napredne stranke […]

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
  Zavetnici iseljeni da bi se uselio SNS

  Drugog dana od raspisivanja izbora OO SNS Inđija oprema još jedan lokal za stranačke aktivnosti tokom predizborne kampanje. Lokal se nalazi u samom centru Inđije na šetalištu u Ulici Vojvode Stepe. OO SNS je u ovaj lokal „ušao“ par meseci nakon što je iz njega iseljen OO Srpska stranka Zavetnici.

  Opštinski odbor Srpske napredne stranke Inđija, pored prostorija u ulazu u gradsku pijacu aktivirajo je još jedne stranačke prostorije i to u samom centru Inđije u okviru pešačke zone iz kog je bez objašnjenja tokom marta iseljen OO Srpska stranka Zavetnici.

  Inđija: Zavetnicima bez obrazloženja naloženo iseljenje iz stranačkih prostorija

  Nepunih mesec i po od useljenja u nove prostorije u centru Inđije, opštinski odbor Srpske stranke Zavetnici 30. marta 2023. je na konferenciji za novinare najavio iseljenje iz prostorija. 

  Lokal u kom su se kratko nalazile prostorije opštinskog odobora Zavetnika nije imovinski-pravno regulisan do kraja, to nije sprečilo pravnig zastupnika kome je povereno korišćenje lokala u centu Inđije da na korišćenje stranci srpskih Zavetnika. Prema rečima rukovodstva opštinskog odbora u renoviranje lokala uloženo je oko 5 hiljada evra i nakon uloženg truda u adaptaciju i usejenja u nove prostorije usledio je hladan tuš. Jednostrani raskid ugovora bez obrazloženja.

  OO Srpska stranka Zavetnici je tada iznela stav da je “pozadina priče oko iseljenja politička” te da su pritisci u Vojvodini na opozicione političke aktere najizraženiji.

  Iz OO Srpska stranka Zavetnici Inđija ističu da je njihova sumnja na političku pozadinu naprasnog iseljenja iz prostorija “maslo” stranke na vlasti ovim potezom i potvrđena.

  – Naš pokušaj prelaska u nove prostorije u centru Inđije je bio neuspešan i ako smo sve na legalan način odradili i bili pravno pokriveni, nekome nije odgovaralo da prostorije Srpske stranke Zavetnici budu u samom centru Inđije. Naloženo nam je da se u roku od tri dana iselimo, što smo i učinili i sada smo na staroj adresi u ulici Kralja Petra i Karađorđevića. Sličan problem smo imali i u Novim Karlovcima, gde smo prostorije morali da napustimo. – kazao je za IN Medija predsednik OO Srpska stranka Zavetnici Miloš Krstić.

  Iz redova SNS Inđija za IN Medija kažu da je povećanje broja prostorija na lokalu deo potreba izborne kampanje te da na nivou Inđije postoji 6 mesnih odbora SNS koji će u okviru svojih aktivnosti organizovati sastanke sa članstvom i simpatizerima.

   

   

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
 • NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

  Ostalo iz kategorije Izbori 2023

  Orlić: Formiranje Vlade će ići jako brzo

  Funkcioner Srpske napredne stranke (SNS) Vladimir Orlić izjavio je danas da će formiranje nove Vlade Srbije "ići jako brzo", ali nije precizirao datum, niti je naveo ime […]