• Zavetnici spremni da budu deo SNS vlade: „Državotvorne i ekstremističke snage“

  Predsednica Srpske stranke Zavetnici Milica Đurđević Stamenkovski izjavila je da se razgovaralo o učešću te stranke u novoj vladi.

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
  Zavetnici spremni da budu deo SNS vlade: „Državotvorne i ekstremističke snage“
  Foto: IN Medija

  Ona je napomenula da su Zavetnici spremni da preuzmu odgovornost i pokažu narodu kako sprovode svoj program u delo.

  Glasači Zavetnika sigurno nisu glasali da bismo sabotirali državu već da bi joj služili. – rekla je Đurđević Stamenkovski za Radio-televiziju Srbije (RTS), u gostovanju sa predsednikom Narodne stranke Vladimirom Gajićem.

  Na konstataciju voditelja da je sasvim izvesno da će na beogradskim izborima Zavetnici učestvovati u okviru „Pokreta za narod i državu“, Đurđević Stamenkovski je rekla da su razgovori o tome u „nekom finalu“.

  Ona je navela da sada na političkoj sceni Srbije postoji podela „na državotvorne i ekstremističke snage“, naglasivši da će Zavetnici sasvim sigurno biti deo ove prve grupacije.

  Pokret za narod i državu nije partijska platforma, nije kao neko novo partijsko ruho, već kao nadpartijski format za očuvanje najvažnijih nacionalnih interesa.-rekla je Đurđević Stamenkovski.

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
 • NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

  Ostalo iz kategorije Srbija

  Vladimir Orlić postavljen za direktora BIA

  Savet za nacionalnu bezbednost je na današnjoj sednici dao saglasnost za imenovanje Vladimira Orlića za direktora Bezbednosno-informativne agencije […]