• Živan Živanović: “Inđija i ti” na lokalne izbore izlazi čista srca

  Grupa građana „Inđija i ti“ učestvovaće na lokalnim izborima kada oni budu raspisani, poručuju iz ove grupe građana. Kako se navodi na zvaničnom sajtu pomenute grupe građana, odluka o tome usvojena je u petak, 26. januara, sa 233 glasa, a uzdržanih i glasova protiv nije bilo.

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
  Živan Živanović: “Inđija i ti” na lokalne izbore izlazi čista srca

  Na sastanku Grupe građana „Inđija i ti“ u proširenom sastavu, koji je održan u sali Кulturnog centra, dr Milica Кalinić, Aleksandra Ivaz i Slobodan Divnić podneli su izveštaje o dosadašnjem radu Operativnog tima, dok je Živan Živanović predstavio plan aktivnosti do izbora.

  Grupa građana je u prethodnom periodu funkcionisala na način da je samo jezgro, odnosno Uži tim, činilo dvadeset najaktivnijih aktivista i aktivistkinja čiji je rad na dnevnom nivou koordinirao Operativni tim od nekoliko ljudi., navodi se na zvaničnom sajtu ove grupe građana.

  Uz jedan uzdržan i 232 glasa „za“, tim ljudima je u petak dato poverenje da svoj rad nastave.

  Grupa građana „Inđija i ti“ okuplja i ljude koji su bili u nekim strankama i one koji nikada ne bi bili ni u jednoj političkoj stranci. Zato što je naš interes i program jasan i ima trajnu vrednost. I zato što ovde nema političkih ambicija, strančarenja, cepanja i laktanja da bi se stiglo do fotelja u Beogradu ili Novom Sadu – ocenio je u Kulturnom centru Inđija član Operativnog tima Živan Živanović.

  On je zaključio i da u predstojeću kampanju za lokalne izbore, kad god oni bili raspisani, Grupa građana „Inđija i ti“ ulazi čista srca, kao i pre četiri godine „ponosna i na svoje ljude i na rezultate koji su postignuti“.

  Mi ne želimo da učestvujemo u ostrašćenim političkim raspravama, spekulacijama na Fejsbuku, svađama i polarizacijama. I pre prošlih izbora poručivali smo da je Inđiji potreban jedan partnerski odnos vlasti i opozicije, bez ostrašćenosti i velike politike. To tvrdimo i danas – rekao je Živan Živanović.

  Uz slogan „Svi zajedno“ u predstojećoj izbornoj kampanji građanima će biti predstavljeno šta je urađeno i šta se radi na tome da se osigura jednako dobar život svih građana i građanki i onih u samom centru Inđije i u najmanjoj ulici, na samom kraju Maradika, Čortanovaca, Beške, Ljukova, Novih Кarlovaca, Jarkovaca, Slankamenačkih Vinograda, Кrčedina, Starog ili Novog Slankamena, navode iz grupe građana Inđija i ti.

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
 • NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

  Ostalo iz kategorije Politika