• Zrenjanin: Opozicija pozvala Vučića na TV duel jer je „kandidat“ za gradonačelnika

  Vučić, koji je poslednji put bio u Zrenjaninu marta 2019, na bilbordima po celom gradu zbog čega izgleda kao da je on kandidat za gradonačelnika

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
  Zrenjanin: Opozicija pozvala Vučića na TV duel jer je „kandidat“ za gradonačelnika
  Foto: 021.rs

  Koalicija „Zrenjanin protiv nasilja – Biramo Zrenjanin“ pozvala je danas predsednika Srbije Aleksandra Vučića na televizijski duel budući da je, kako su naveli, „očigledno kandidat“ za gradonačelnika tog grada na izborima 2. juna.

  Iz te koalicije su u saopštenju naveli da je Vučić, koji je poslednji put bio u Zrenjaninu marta 2019, na bilbordima po celom gradu zbog čega izgleda kao da je on kandidat za gradonačelnika.

  Naveli su i da smatraju da, kao opozicija, imaju pravo da kandidata za gradonačelnika Srpske napredne stranke (SNS) pitaju za pojedinosti iz njegovog programa za grad u kom je bio pre 62 meseca.

  Očekujemo da kandidat za gradonačelnika Zrenjanina Vučić danas odgovori na naš poziv. Sigurno ima vremena jer kao kandidat za gradonačelnika Zrenjanina mora imati vremena za grad. – navodi se u saopštenju.

  Koalicija „Zrenjanin protiv nasilja – Biramo Zrenjanina“ nastupa pod rednim brojem pet na izborima za odbornike Skupštine grada Zrenjanina, a čine je Demokratska stranka, Zajedno za Zrenjanin, Zeleno-levi front, Liga socijaldemokrata Vojvodine-Vojvođani, Narodni pokret Srbije, Novo lice Srbije i Srbija centar.

   

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
 • NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

  Ostalo iz kategorije Izbori 2024