• 1,3 miliona dinara za gradsku slavu Duhovi

  Ove godine gradska slava Duhovi praznuje se 12. juna u Inđiji, dan ranije meštani Maradika obeležiće slavu dok beščani Duhove obeležavaju u ponedeljak 13. juna. Za proslavu gradske slave budžetom opštine Inđija, ove godine, opredeljeno je 1,3 miliona dinara. Detaljan program obeležavanja gradske slave za sada je dala samo Turistička organizacija Inđije dok ostali organizatori […]

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
  1,3 miliona dinara za gradsku slavu Duhovi

  Ove godine gradska slava Duhovi praznuje se 12. juna u Inđiji, dan ranije meštani Maradika obeležiće slavu dok beščani Duhove obeležavaju u ponedeljak 13. juna. Za proslavu gradske slave budžetom opštine Inđija, ove godine, opredeljeno je 1,3 miliona dinara. Detaljan program obeležavanja gradske slave za sada je dala samo Turistička organizacija Inđije dok ostali organizatori 10 dana pred događaj zvanično nisu saopštili šta inđinčani mogu da očekuju za 1,3 miliona dinara.

  Foto: budžetska odvajanja za gradku slavu Duhovi

  Tradicionalno, na dan gradske slave biće održana Sveta arhijerejska liturgija u 9 sati a u popodnevnim satima litija kroz kroz centralne ulice Inđije.

  Turistička organizacija opštine Inđija organizuje Etno festival koji će, za razliku od prethodnih godina, početi dan pred gradsku slavu 11. juna.

  Kako najavljuju iz ove organizacije, na izlagačkim tezgama svoju turističku i gastro ponudu predstaviće i Turistička organizacija Niš.

  Na bini postavljenoj na trgu kod pošte, održaće se centralni događaj pod nazivom “Neka grli se sever i jug”. Tom prilikom posetioci će moći da uživaju u muzičkom nadmetanju tamburaškog sastava i trubačkog orchestra koji će predstaviti različitosti severa i juga.- saopšteno je iz Turističke organizacije Inđija.

  Program Kulturnog centra Inđije u vreme gradske slave još uvek nije poznat, u proteklim godinama ova ustanova je organizovala projekcije filmova i program prilagođen najmlađima u centru Inđije.

  Nova lokacija luna parka od ove godine je u pešačkoj zoni u dvorištu nekadašnje “Krznare”.

  IN Medija

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
 • NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

  Ostalo iz kategorije Inđija

  Rukomet: Žеlеzničar i Crvеna zvеzda za trofеj

  Finalni duеl Kupa Srbijе za rukomеtašicе odigraćе sе sutra u 18 sati, a snagе ćе odmеriti Žеlеzničar iz Inđijе i bеogradska Crvеna zvеzda. Mеč sе igra u Sportskom cеntru u […]

  Lemaić: Svesni smo potrebe pranja ulica

  JKP“Komunalac“Inđija proteklih dana prao je šetalište u Ulici Vojvode Stepe ali kako navode iz ovog preduzeća u pitanju je jednokratno spiranje ostataka soli koju su posipali tokom snežnih […]