15 miliona dinara za uređaj za pražnjenje vakuum – toaleta u brzim vozovima

Javno preduzeće „Srbija voz“ oglasilo je tender za nabavku uređaja za pražnjenje vakuum toaleta na brzim vozovima, piše Nova ekonomija. Od ponuđača se traži da je u poslednje tri godine isporučivao vakuum pumpe/uređaje koji se koriste za pražnjenje vakuum toaleta i da poseduje ovlašćenje proizvođača uređaja koji nudi.  Kako se objašnjava u dokumentaciji, na elektromotornoj […]

Podeli vest:

Facebook Twitter WhatsApp
15 miliona dinara za uređaj za pražnjenje vakuum – toaleta u brzim vozovima

Javno preduzeće „Srbija voz“ oglasilo je tender za nabavku uređaja za pražnjenje vakuum toaleta na brzim vozovima, piše Nova ekonomija.

Od ponuđača se traži da je u poslednje tri godine isporučivao vakuum pumpe/uređaje koji se koriste za pražnjenje vakuum toaleta i da poseduje ovlašćenje proizvođača uređaja koji nudi. 

Kako se objašnjava u dokumentaciji, na elektromotornoj garnituri КISS za brzine 200km/h proizvođača Štadler u sistemu vakuum toaleta se nalazi bioreaktor (rezervoar za čvrste materije)  Protec Bioreactor proizvođača AКW.

Ponuđač treba da dostavi izjavu o usaglašenosti ponuđenog uređaja za pražnjenje i mehaničko čišćenje vakuum toaleta sa tipom bioreaktora koji je ugrađen.

Od izabrane firme se traži  i da obezbedi obuku za pet rukovaoca na srpskom jeziku. 

Rok za podnošenje ponuda je 14. mart. 

IN Medija

Podeli vest:

Facebook Twitter WhatsApp

NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

Ostalo iz kategorije Srbija

Programeri najzadovoljniji poslodavcima, najgore ocenjeno zdravstvo

Luppa i HR fabrika uradile su analizu opšteg zadovoljstva poslodavcem u Srbiji, ocenjeno na skali od 0 do 5, gde je prosečna ocena bila 2,43. Istovremeno, što je i očekivano, najzadovoljniji svojim poslodavcem su zaposleni u IT sektoru – konkretno, oni koji se bave programiranjem, a prosek njihovog zadovoljstva je ocenjen sa 3,26, piše Netokracija.com.