• 15 miliona dinara za uređaj za pražnjenje vakuum – toaleta u brzim vozovima

  Javno preduzeće „Srbija voz“ oglasilo je tender za nabavku uređaja za pražnjenje vakuum toaleta na brzim vozovima, piše Nova ekonomija. Od ponuđača se traži da je u poslednje tri godine isporučivao vakuum pumpe/uređaje koji se koriste za pražnjenje vakuum toaleta i da poseduje ovlašćenje proizvođača uređaja koji nudi.  Kako se objašnjava u dokumentaciji, na elektromotornoj […]

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
  15 miliona dinara za uređaj za pražnjenje vakuum – toaleta u brzim vozovima

  Javno preduzeće „Srbija voz“ oglasilo je tender za nabavku uređaja za pražnjenje vakuum toaleta na brzim vozovima, piše Nova ekonomija.

  Od ponuđača se traži da je u poslednje tri godine isporučivao vakuum pumpe/uređaje koji se koriste za pražnjenje vakuum toaleta i da poseduje ovlašćenje proizvođača uređaja koji nudi. 

  Kako se objašnjava u dokumentaciji, na elektromotornoj garnituri КISS za brzine 200km/h proizvođača Štadler u sistemu vakuum toaleta se nalazi bioreaktor (rezervoar za čvrste materije)  Protec Bioreactor proizvođača AКW.

  Ponuđač treba da dostavi izjavu o usaglašenosti ponuđenog uređaja za pražnjenje i mehaničko čišćenje vakuum toaleta sa tipom bioreaktora koji je ugrađen.

  Od izabrane firme se traži  i da obezbedi obuku za pet rukovaoca na srpskom jeziku. 

  Rok za podnošenje ponuda je 14. mart. 

  IN Medija

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
 • NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

  Ostalo iz kategorije Srbija

  Vladimir Orlić postavljen za direktora BIA

  Savet za nacionalnu bezbednost je na današnjoj sednici dao saglasnost za imenovanje Vladimira Orlića za direktora Bezbednosno-informativne agencije […]