• Vulin sa zvaničnih naloga MUP-a čestitao rođendan televiziji Pink

  Ministar unutrašnjih poslova Aleksandar Vulin čestitao je 28. rođendan televiziji Pink. To je učinio sa zvaničnih Fejsbuk i Instagram stranica Ministarstva unutrašnjih poslova, obraćajući se direktno vlasniku televizije Željku Mitroviću. – Poštovani gospodine Mitroviću, Vi i kolektiv Pink televizije pokazali ste da je moguće uspeti bez učešća u pljačkaškoj privatizaciji, oslonjeni samo na sebe i […]

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
  Vulin sa zvaničnih naloga MUP-a čestitao rođendan televiziji Pink

  Ministar unutrašnjih poslova Aleksandar Vulin čestitao je 28. rođendan televiziji Pink.

  To je učinio sa zvaničnih Fejsbuk i Instagram stranica Ministarstva unutrašnjih poslova, obraćajući se direktno vlasniku televizije Željku Mitroviću.

  Poštovani gospodine Mitroviću, Vi i kolektiv Pink televizije pokazali ste da je moguće uspeti bez učešća u pljačkaškoj privatizaciji, oslonjeni samo na sebe i svoje znanje i kreaciju,- napisao je Vulin.

  On je u svoju čestitku uključio i želje za budućnost.

   – Prešli ste granice Srbije i na kom god tržištu da ste se borili, niste zaboravljali da ste iz Srbije. Želim vam da još dugo trajete i pobeđujete. –  navodi se u čestitki ministra unutrašnjih poslova.

  IN Medija

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
 • NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

  Ostalo iz kategorije Srbija

  Smenjen direktor Elektrodistribucije Srbije

  Direktor Elektrodistribucije Srbije (EDS) Bojan Atlagić razrešen je, umesto njega tu funkciju obavljaće Biljana Komnenić, dosadašnja direktorka tehničkog […]

  Likvidiran ubica policajca

  Potpredsednik Vlade i ministar unutrašnjih poslova Ivica Dačić izjavio je da je likvidiran ubica […]