• 17,2 miliona dinara za hotele i restorane za čelnike Opštine Inđija

  Plan javnih nabavki Opštine Inđija za 2022. godinu koju je potpisao predsednik opštine Inđija Vladimir Gak predviđaju da čelnici lokalne samouprave pojedu, popiju i potroše u hotelima 17.220.000 dinara (sedamnaest miliona i dvestotine dvadeset hiljada dinara). Svojim potpisom 14. januara 2022. godine predsednik opštine Vladimir Gak je sebi omogućio da u 12 meseci potroši 14,4 […]

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
  17,2 miliona dinara za hotele i restorane za čelnike Opštine Inđija

  Plan javnih nabavki Opštine Inđija za 2022. godinu koju je potpisao predsednik opštine Inđija Vladimir Gak predviđaju da čelnici lokalne samouprave pojedu, popiju i potroše u hotelima 17.220.000 dinara (sedamnaest miliona i dvestotine dvadeset hiljada dinara).

  Svojim potpisom 14. januara 2022. godine predsednik opštine Vladimir Gak je sebi omogućio da u 12 meseci potroši 14,4 miliona dinara na hotele i restorane „za potrebe predsednika opštine“. Što znači da je plan utroška na mesečnom nivou 1,2 miliona dinara samo na predsednika opštine i njegove potrebe.

  Vladimir Gak
  Foto: Vladimir Gak predsednik opštine Inđija

  Pored toga na spisku troškova i potreba nalazi se stavka od 1,4 miliona dinara za usluge hotelskog smeštaja na službenom putu za period od 12 meseci. Nešto skromnije potrebe od predsednika opštine Inđija, a iskazane u planu javnih nabavki za 2022. godinu, ima Đorđe Dimić predsednk Skupštine Opštine Inđija kome je za usluge hotela i restorana predviđeno 600.000 dinara novca građana Inđije.

  Da se predsednik opštine neće hraniti na račun građana samo u hotelima i restoranima potvrđuje opredeljena stavka „ketering za potrebe predsednika opštine“ u iznosu od 700.000 dinara i dodatnih 240.000 dinara, opet za hranu i piće ali ovog puta na „održavanjima opštinskih smotri“.

  Planom javnih nabavki predviđeno je između ostalog, i 100.000 dinara za nabavku novogodišnjih paketića za decu, što znači da predsednik opštine Inđija i čelnici planiraju da u jednoj godini pojedu i popiju „dečijih novogodišnjih paketiča“ za naredne 172 godine, ili kompletan budžet za gotovo tri godine „pomoć u kući za odrasla i starija lica“.

  Verica Marinčić (IN Medija)

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
 • NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

  Ostalo iz kategorije Inđija