18 godina Turističke organizacije opštine Inđija

Otvaranjem izložbe u galeriji „Adligat“, kojem je prisustvovala i direktorka Turističke organizacije Srbije Marija Labović, Turistička organizacija Opštine Inđija obeležila je  18 godina postojanja, saopštila je lokalna samouprava. Kako se navodi, direktorka TOS-a Marija Labović istakla je intenzivnu aktivnost turističkih poslenika u inđijskoj opštini, posebno izdvojila Keltsko selo kao turističku atrakciju, i izrazila očekivanje da […]

Podeli vest:

Facebook Twitter WhatsApp
18 godina Turističke organizacije opštine Inđija

Otvaranjem izložbe u galeriji „Adligat“, kojem je prisustvovala i direktorka Turističke organizacije Srbije Marija Labović, Turistička organizacija Opštine Inđija obeležila je  18 godina postojanja, saopštila je lokalna samouprava.

Kako se navodi, direktorka TOS-a Marija Labović istakla je intenzivnu aktivnost turističkih poslenika u inđijskoj opštini, posebno izdvojila Keltsko selo kao turističku atrakciju, i izrazila očekivanje da će projekat „Srpska Kapadokija“ izazvati regionalnu promociju inđijske turističke ponude.

 – Turistička ponuda inđijske opštine poslednjih godina obogaćena je brojnim sadržajima i novim projektima, a broj posetilaca se s godinama uvećava. – rekao je tom prilikom direktor Turističke organizacije Opštine Inđija Milan Bogojević a prenosi lokalna samouprava.

IN Medija

Podeli vest:

Facebook Twitter WhatsApp

NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

Ostalo iz kategorije Inđija

Inđija: Novac za kupovinu kuće na selu za još jednu inđijsku porodicu

U Ministarstvu za brigu o selu još jedna porodica iz Inđije potpisala je ugovor o dodeli bespovratnih sredstava za kupovinu kuće sa okućnicom za mlade bračne parove, gde su prisustvovali pomoćnik predsednika inđijske opštine Živan Živanović i direktorka Agencije za ruralni razvoj Ivana Peović-Ševrt, saopštila je lokalna samouprava.

Ješić i Jovanović noćna mora za lokalnu vlast

Nekadašnji predsednik opštine Inđija Goran Ješić i mladi odbornik Strahinja Jovanosvić najveća su „pretnja“ u očima lokalne vlasti na predstojećim lokalnim izborima koji Inđiju očekuju 2024. godine. Nakon rezultata ankete koja je vršena među građanima Inđije lokalna vlast se svim snagama usmerila na diskreditovanje Ješića i Jovanovića.

Krčedinci opet bez vode i objašnjenja

Mesna zajednica Krčedin je na svom Fejsbuk nalogu obavestila meštane o prekidu vodosnabdevanja u periodu od 7 do 17 sati ali nakon isteka predviđenog vremena niko se nije oglasio o razlozima i eventualnim terminima kada će voda doći.

Čortanovci: Meštani priželjkuju zbor građana, Savet Mesne zajednice ćuti

Čortanovčani se ne obaziru na komentar predsednika opštine Inđija da nije realno očekivati povratak železničke stanice tom selu kao i da peticija nije pokrenuta od strane meštana nego od pojedinaca koji su „protiv svega“. Zanemarivši izjave prvog čoveka Inđije pokrenuli su anketu u kojoj se meštani izjašnjavaju o održavanju zbora građana.