• Krčedinci odali počast nastradalima u dva masovna ubistva u Srbiji

  Meštani Krčedina su sinoć, paljenjem sveća ispred Osnovne škole „22. juli“ odali počast stradali, u smrtonosnom napadu 3. maja u Beogradu i smrtno stradalima u napadu koji se dogodio u Mladenovcu. Krčedinci su se organizovali samoinicijativno kako bi ukazali čast nastradalima i pružili podršku porodicama stradalih i povređenih u napadu koji se dogodio 3. maja […]

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
  Krčedinci odali počast nastradalima u dva masovna ubistva u Srbiji

  Meštani Krčedina su sinoć, paljenjem sveća ispred Osnovne škole „22. juli“ odali počast stradali, u smrtonosnom napadu 3. maja u Beogradu i smrtno stradalima u napadu koji se dogodio u Mladenovcu.

  Krčedinci su se organizovali samoinicijativno kako bi ukazali čast nastradalima i pružili podršku porodicama stradalih i povređenih u napadu koji se dogodio 3. maja u osnovnoj školi u Beogradu kada je trinaestogodišnji učenik pucao i ubio osmoro dece i radnika obezbeđenja, a ranio šestoro učenika i jednu nastavnicu. Paljenje sveća ispred škole bilo je namenjeno i stradalima u msovnom ubistvu u Mladenovcu.

  Na sinoćnjem skupu bilo je oko stotinu stanovnika Krčedina, mahom dece sa roditeljima.

  Foto: Krčedin 5. maj 2023.

  Kako su za IN Medija kazali prisutni, na okupljanje se čekalo par dana u nadi da će biti organizovano od strane škole ili Mesne zajednice. Po ugledu na Inđiju, kažu krčedinci, sami su se organizpvali kako bi u teškim trenucima za celokupno društvo pokazali da saučestvuju u bolu porpdica koje su izgubile svoje članove u dva masovna ubistva koja su se dogodila u Srbiji.

  V.M (IN Medija)

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
 • NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

  Ostalo iz kategorije Inđija