• Krčedinci odali počast nastradalima u dva masovna ubistva u Srbiji

    Meštani Krčedina su sinoć, paljenjem sveća ispred Osnovne škole „22. juli“ odali počast stradali, u smrtonosnom napadu 3. maja u Beogradu i smrtno stradalima u napadu koji se dogodio u Mladenovcu. Krčedinci su se organizovali samoinicijativno kako bi ukazali čast nastradalima i pružili podršku porodicama stradalih i povređenih u napadu koji se dogodio 3. maja […]

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    Krčedinci odali počast nastradalima u dva masovna ubistva u Srbiji

    Meštani Krčedina su sinoć, paljenjem sveća ispred Osnovne škole „22. juli“ odali počast stradali, u smrtonosnom napadu 3. maja u Beogradu i smrtno stradalima u napadu koji se dogodio u Mladenovcu.

    Krčedinci su se organizovali samoinicijativno kako bi ukazali čast nastradalima i pružili podršku porodicama stradalih i povređenih u napadu koji se dogodio 3. maja u osnovnoj školi u Beogradu kada je trinaestogodišnji učenik pucao i ubio osmoro dece i radnika obezbeđenja, a ranio šestoro učenika i jednu nastavnicu. Paljenje sveća ispred škole bilo je namenjeno i stradalima u msovnom ubistvu u Mladenovcu.

    Na sinoćnjem skupu bilo je oko stotinu stanovnika Krčedina, mahom dece sa roditeljima.

    Foto: Krčedin 5. maj 2023.

    Kako su za IN Medija kazali prisutni, na okupljanje se čekalo par dana u nadi da će biti organizovano od strane škole ili Mesne zajednice. Po ugledu na Inđiju, kažu krčedinci, sami su se organizpvali kako bi u teškim trenucima za celokupno društvo pokazali da saučestvuju u bolu porpdica koje su izgubile svoje članove u dva masovna ubistva koja su se dogodila u Srbiji.

    V.M (IN Medija)

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Inđija