• 2,4 miliona za jedinstveno upravno mesto

  Na konkursu Ministarstva za državnu upravu i lokalnu samoupravu Opština Inđija je dobila 2.400.000,00 dinara za uspostavljanje jedinstvenog upravnog mesta. Osnovna ideja uvođenja jedinstvenog upravnog mesta je da ono postane most između građana i uprave, jedinstvena kontakt tačaka, za komunikaciju građana sa svim organima sa kojima bi oni inače morali sami i direktno da stupe […]

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
  2,4 miliona za jedinstveno upravno mesto

  Na konkursu Ministarstva za državnu upravu i lokalnu samoupravu Opština Inđija je dobila 2.400.000,00 dinara za uspostavljanje jedinstvenog upravnog mesta.

  Osnovna ideja uvođenja jedinstvenog upravnog mesta je da ono postane most između građana i uprave, jedinstvena kontakt tačaka, za komunikaciju građana sa svim organima sa kojima bi oni inače morali sami i direktno da stupe u kontakt kako bi ostvarili neko svoje pravo.

  Zahvaljujući jedinstvenom upravnom mestu, građani mogu da na jednom mestu podnesu svoje zahteve, dobiju sve relevantne informacije i da nakon brze i efikasne saradnje svih relevantnih organa za konkretan postupak, a u komunikaciji sa samo jednim organom odnosno službenikom, dobiju i odgovarajuće rešenje.

  Jedinstveno upravno mesto samo je jedan od rezultata reforme javne uprave koja se u Srbiji sprovodi uz podršku Evropske unije. Glavni koordinator reforme je Ministarstvo državne uprave i lokalne samouprave.

   Za realizaciju ovog projekta Opština Inđija ima prijemnu salu, koju je otvorila među prvima u Srbiji, ali je bilo neophodno poboljšati tehničke performanse, obnoviti računare, osaveremeniti tehniku, za šta je Opština Inđija i dobila sredstva, navodi se u saopštenju lokalne samouprave.

  IN Medija

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
 • NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

  Ostalo iz kategorije Inđija

  Lemaić: Svesni smo potrebe pranja ulica

  JKP“Komunalac“Inđija proteklih dana prao je šetalište u Ulici Vojvode Stepe ali kako navode iz ovog preduzeća u pitanju je jednokratno spiranje ostataka soli koju su posipali tokom snežnih […]