• 24 sata pred svečano otvaranje odobrena upotrebna dozvola Tojo Tajersu

  Odeljenje za urbanizam opštine Inđija odobrilo je upotrebnu dozvolu japanskoj kompaniji Tojo Tajers dan pre svečanog otvaranja. Podsetimo, Odeljenje za urbanizam opštine Inđija odbacilo je 7. decembra zahtev japanske kompanije Tojo Tajers za izdavanje upotrebne dozvole za deo proizvodnog kompleksa i to: proizvodni objekat, poslovno-administrativni objekat, portirnicu,nadstrešnicu za bicikle, pumpnu stanicusa rezervoarima i skladišni objekat. […]

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
  24 sata pred svečano otvaranje odobrena upotrebna dozvola Tojo Tajersu

  Odeljenje za urbanizam opštine Inđija odobrilo je upotrebnu dozvolu japanskoj kompaniji Tojo Tajers dan pre svečanog otvaranja.

  Podsetimo, Odeljenje za urbanizam opštine Inđija odbacilo je 7. decembra zahtev japanske kompanije Tojo Tajers za izdavanje upotrebne dozvole za deo proizvodnog kompleksa i to: proizvodni objekat, poslovno-administrativni objekat, portirnicu,nadstrešnicu za bicikle, pumpnu stanicusa rezervoarima i skladišni objekat.

  Tojo Tajers je u bio obavezi da u roku od 10 dana, najkasnije 30, dostavi ispravljen Elaborat kako bi dobio upotrebnu dozvolu. Upotrebna dozvola na osnovu usaglašenog zahteva je danas odobrena.

  Svečano otvaranje fabrike guma japanske kompanije će se održati u sredu 14. decembra u Inđiji, sa početkom u 11 časova.

  Na ceremoniji će, pored visokih državnih zvaničnika Republike Srbije, biti prisutni i g. Takaši Šimicu, generalni direktor korporacije Toyo Tire i NJ.E. g. Takahiko Katsumata, ambasador Japana u Republici Srbiji.

  M.B. (IN Medija)

  Pročitajte još

  https://multisite.radio021.rs/inmedija2/japanci-cekaju-i-dalje-upotrebnu-dozvolu-vucic-stize-u-sredu/

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
 • NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

  Ostalo iz kategorije Politika