• Da je obraz imati lako, obraz bi imao svako

    Rukometni klub Železničar iz Inđije skandaloznom i degradirajućom porukom na svojoj fejsbuk stranici, a koja je preneta i na opštinskoj fejsbuk stranici obratio se sportistima, roditeljima, ljubiteljima sporta, publici i svim građanima Inđije. Unižavajući tom prilikom uspeh i trud sportiskinja, njihove rezultate i dalje planove a podvodeći sve to pod uspeh jednog čoveka. „ŽRК Železničar […]

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    013 Info

    Rukometni klub Železničar iz Inđije skandaloznom i degradirajućom porukom na svojoj fejsbuk stranici, a koja je preneta i na opštinskoj fejsbuk stranici obratio se sportistima, roditeljima, ljubiteljima sporta, publici i svim građanima Inđije.

    Unižavajući tom prilikom uspeh i trud sportiskinja, njihove rezultate i dalje planove a podvodeći sve to pod uspeh jednog čoveka.

    ŽRК Železničar cele sezone dostojno predstavlja naš grad. A sve to ne bi bilo moguće bez podrške i pomoći jednog čoveka.

    Ovim putem želimo da se zahvalimo predsedniku opštine Inđija gospodinu Vladimiru Gaku koji je prepoznao naš rad, izdvojio najveći budžet u istoriji kluba i pružao nesebičnu podršku tokom svih ovih godina.

    Predsedniče hvala Vam na podršci a mi ćemo i dalje da opravdavamo Vaše poverenje. Sledeće sezone pokušaćemo da osvojimo titulu prvaka države i obezbedimo izlazak na evropska takmičenja.

    Iz pomenutog kluba nisu želeli da odgovore na pitanje ko je autor skandaloznog saopštenja za javnost.

    Autor: Verica Marinčić

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije VESTI

    Preminuo modni kreator Roberto Kavali

    Od sredine devedesetih godina on je bio jedno od najvećih imena u modi, sa prodavnicama širom sveta i poznatim obožavaocima poput Lennya Kravitza i Cindy […]