348 miliona dinara za sportsku halu u Beški

Izvođač radova na sportskoj hali u Beški dostavio je Odeljenju za urbanizam dokiumentaciju u pogledu mera zaštite o požara. Prema dostupnoj dumentaciji,  sportska hala će se nalaziti u Jug Bogdanovoj ulici u Beški i povezana je sa osnovnom školom a predračunska vrednost radova je 347.918.954,41 dinara. Podsetimo da je nedavno opština Inđija raspisala  tender za […]

Podeli vest:

Facebook Twitter WhatsApp
348 miliona dinara za sportsku halu u Beški

Izvođač radova na sportskoj hali u Beški dostavio je Odeljenju za urbanizam dokiumentaciju u pogledu mera zaštite o požara. Prema dostupnoj dumentaciji,  sportska hala će se nalaziti u Jug Bogdanovoj ulici u Beški i povezana je sa osnovnom školom a predračunska vrednost radova je 347.918.954,41 dinara.

Podsetimo da je nedavno opština Inđija raspisala  tender za izvođača radova na prvoj etapi izgradnje sportske hale u Beški, koja podrazumeva izradu temelja i temeljne ploče dobijene je i lokacijska dozvola

Tenderom su obuhvaćeni zemljani radovi, betonski i armirano-betonski radovi, armirački radovi i izolaterski radovi.

Kao što je IN Medija već pisala, prema budžetu za 2022. godinu izdvojeno je 8 miliona dinara za „Izradu projektne dokumentacije za izgradnju sportske Hale u Beški“ kao i 38 miliona dinara za „izvođenje pripremnih radova i radova na izgradnji hale u Beški izrada temelja i temeljne ploče“ prva faza radova.

Još  2018. godine 19. aprila najavljen početak izgradnje sportske hale u Beški sa 70 miliona dinara koje su opredeljene budžetom.

– Ona će biti potpuno nova sportska,rekreativna i moderna. Potpuno je prirodno da bude naslonjena na školu i tako ćemo uštedeti i troškove – rekao je tada predsednik opštine Vladimir Gak.

Lokalne vlasti najavljuju od 2017. godine da će uskoro Beška dobiti sportsku halu.

IN Medija

Pročitajte još:

https://multisite.radio021.rs/inmedija2/trazi-se-graditelj-bescanske-hale/

Podeli vest:

Facebook Twitter WhatsApp

NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

Ostalo iz kategorije Inđija

Lokalna vlast se pohvalila „građevinskim bumom“

Odeljenje za urbanizam u Inđiji u prvih deset meseci ove godine izdalo je veći broj građevinskih dozvola i lokacijskih uslova investitorima nego što je to bio slučaj u prethodne dve godine, sapšteno je iz lokalne samouprave.

Film “Pokidan” u Kulturnom centru Inđija

Na bioskopskom reperoaru Kultrunog centra Inđija u petak 8, subotu 9. i nedelju 10. decembra je film “Pokidan”. Film je nastao je po motivima života Aleksandra Vuksanovića – Ace Lukasa.