• 348 miliona dinara za sportsku halu u Beški

  Izvođač radova na sportskoj hali u Beški dostavio je Odeljenju za urbanizam dokiumentaciju u pogledu mera zaštite o požara. Prema dostupnoj dumentaciji,  sportska hala će se nalaziti u Jug Bogdanovoj ulici u Beški i povezana je sa osnovnom školom a predračunska vrednost radova je 347.918.954,41 dinara. Podsetimo da je nedavno opština Inđija raspisala  tender za […]

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
  348 miliona dinara za sportsku halu u Beški
  Foto: Idejno rešenje Opština Inđija

  Izvođač radova na sportskoj hali u Beški dostavio je Odeljenju za urbanizam dokiumentaciju u pogledu mera zaštite o požara. Prema dostupnoj dumentaciji,  sportska hala će se nalaziti u Jug Bogdanovoj ulici u Beški i povezana je sa osnovnom školom a predračunska vrednost radova je 347.918.954,41 dinara.

  Podsetimo da je nedavno opština Inđija raspisala  tender za izvođača radova na prvoj etapi izgradnje sportske hale u Beški, koja podrazumeva izradu temelja i temeljne ploče dobijene je i lokacijska dozvola

  Tenderom su obuhvaćeni zemljani radovi, betonski i armirano-betonski radovi, armirački radovi i izolaterski radovi.

  Kao što je IN Medija već pisala, prema budžetu za 2022. godinu izdvojeno je 8 miliona dinara za „Izradu projektne dokumentacije za izgradnju sportske Hale u Beški“ kao i 38 miliona dinara za „izvođenje pripremnih radova i radova na izgradnji hale u Beški izrada temelja i temeljne ploče“ prva faza radova.

  Još  2018. godine 19. aprila najavljen početak izgradnje sportske hale u Beški sa 70 miliona dinara koje su opredeljene budžetom.

  – Ona će biti potpuno nova sportska,rekreativna i moderna. Potpuno je prirodno da bude naslonjena na školu i tako ćemo uštedeti i troškove – rekao je tada predsednik opštine Vladimir Gak.

  Lokalne vlasti najavljuju od 2017. godine da će uskoro Beška dobiti sportsku halu.

  IN Medija

  Pročitajte još:

  https://multisite.radio021.rs/inmedija2/trazi-se-graditelj-bescanske-hale/

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
 • NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

  Ostalo iz kategorije Politika