• 7 dana pre zvaničnog otvaranja, Tojo Tajersu odbijena upotrebna dozvola

  Odeljenje za urbanizam opštine Inđija odbacilo je danas zahtev japanske kompanije Tojo Tajers za izdavanje upotrebne dozvole za deo proizvodnog kompleksa i to: proizvodni objekat, poslovno-administrativni objekat, portirnicu,nadstrešnicu za bicikle, pumpnu stanicusa rezervoarima i skladišni objekat U obrazloženju se navodi da je japanska kompanija podnela zahtev za upotrebnu dozvolu za deo proizvodnog kompleksa 28. novembra […]

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
  7 dana pre zvaničnog otvaranja, Tojo Tajersu odbijena upotrebna dozvola

  Odeljenje za urbanizam opštine Inđija odbacilo je danas zahtev japanske kompanije Tojo Tajers za izdavanje upotrebne dozvole za deo proizvodnog kompleksa i to: proizvodni objekat, poslovno-administrativni objekat, portirnicu,nadstrešnicu za bicikle, pumpnu stanicusa rezervoarima i skladišni objekat

  U obrazloženju se navodi da je japanska kompanija podnela zahtev za upotrebnu dozvolu za deo proizvodnog kompleksa 28. novembra 2022. godine ali da  je konstatovano da je potrebno dostaviti ispravljen elaborat jer u Elaboratu geodetskih radova nedostaje: Okrugli objekti (u osnovi) ne mogu se kartirati sa samo 4 tačke – mora se dati još tačaka, Na manualu mora biti napisana koja je metoda korišćena, Skice posebnih delova nisu urađene u skladu sa pravilnikom.

  Tojo Tajers je u obavezi da u roku od 10 dana, najkasnije 30, dostavi ispravljen Elaborat kako bi dobio upotrebnu dozvolu.

  Podsetimo da je predsednik opštine Inđija, Vladimir Gak saopštio medijima da se 14. decembra očekuje zvanično otvaranje japanske kompanije Tojo Tajers na kojem će prisustvovati predsednik Republike Srbije Aleksandar Vučić.

  M.B. (IN Medija)

  PROČITAJTE JOŠ:

  https://multisite.radio021.rs/inmedija2/vucic-14-decembra-u-indjiji/

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
 • NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

  Ostalo iz kategorije Inđija