• Radno vreme pošte u Inđiji produženo do 20 sati

  Pošta u Inđiji od ponedeljka 8. novembra produžila je radno vreme za jedan sat sa korisnicima tokom radnih dana, od ponedeljka do petka. Umesto od 8 do 19, pošta će ubuduće raditi od 8 do 20 časova radnim danima, subotom Inđijska pošta radi od 8 do 14 sati. Produženo radno vreme, kako saopštavaju „Pošte Srbije“, […]

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
  Radno vreme pošte u Inđiji produženo do 20 sati

  Pošta u Inđiji od ponedeljka 8. novembra produžila je radno vreme za jedan sat sa korisnicima tokom radnih dana, od ponedeljka do petka. Umesto od 8 do 19, pošta će ubuduće raditi od 8 do 20 časova radnim danima, subotom Inđijska pošta radi od 8 do 14 sati. Produženo radno vreme, kako saopštavaju „Pošte Srbije“, važiće, pored Inđije, za 150 poslovnica u širom Srbije.

  Tokom vikenda i praznika pošte koje su u te dane radile do 19 časova ubuduće će raditi do 20 časova.

  U četvrtak 11. novembra, na državni praznik Dan primirja u Prvom svetskom ratu,Inđijska pošta neće raditi. Dežurne pošte na praznik radiće u Beogradu, Nišu, Novom Sadu, Кragujevcu i drugim većim gradovima, kao i pošte na graničnim i administrativnim prelazima , ukupno 39 pošta u Srbiji.

  U Beogradu, pored Glavne pošte u Takovskoj 2, i pošte na aerodromu Nikola Tesla, koje će raditi uobičajeno non-stop, radiće i pošte u tržnim centrima i druge dežurne pošte.

  Dežuraće i pošte u Zrenjaninu, Pančevu, Somboru, Sremskoj Mitrovici, Šapcu i na Zlatiboru.

  Po neizmenjenom radnom vremenu, radiće pošte na graničnim i administrativnim prelazima non-stop, osim pošte na Graničnom prelazu Čukarka, koja radi od 7 do 18.30 časova.

  IN Medija

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
 • NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

  Ostalo iz kategorije Servisne informacije

  Počeo tretman suzbijanja larvi komaraca

  Društvo za dezinfekciju i deratizaciju „Ekosan“ iz Beograda danas obavlja tretman suzbijanja larvi komaraca na teritoriji inđijske opštine. […]