• Sutra počinje prijava za pomoć države

  Sutra ppočinje prijava građana za 20 evra državne pomoći na portalu Uprave za trezor, idp.trezor.gov.rs Svi punoletni građani Republike Srbije koji se prethodno nisu prijavili ili nisu ispunjavali uslove za prijavu mogu da se prijave od 15. do 30 novembra. Građani koji su se za pomoć prijavili u maju ove godine ne treba da se […]

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
  Sutra počinje prijava za pomoć države

  Sutra ppočinje prijava građana za 20 evra državne pomoći na portalu Uprave za trezor, idp.trezor.gov.rs

  Svi punoletni građani Republike Srbije koji se prethodno nisu prijavili ili nisu ispunjavali uslove za prijavu mogu da se prijave od 15. do 30 novembra.

  Građani koji su se za pomoć prijavili u maju ove godine ne treba da se prijavljuju istakao je ministar finansija Siniša Mali.

  Građani koji su se u maju mesecu prijavili za novčanu pomoć u iznosu od dva puta po 30 evra, kao i korisnici penzija, primaoci novčane socijalne pomoći i lica u Zavodu za izvršenje krivičnih sankcija, ne treba da se prijavljuju za 20 evra dodatne pomoći države koji će im biti automatski isplaćena u decembru – rekao je Siniša Mali 

  Penzionerima sleduje 20.000 dinara u februaru naredne godine, što je predviđeno i budžetom za 2022. godinu, koji će se uskoro naći pred poslanicima Narodne skupštine Republike Srbije.

  IN Medija

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
 • NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

  Ostalo iz kategorije Srbija