• 89. Međunarodni poljoprivredni sajam od 21. do 27. maja

  Novosadski Sajam najavio je održavanje 89. međunarodnog poljoprivrednog sajma, od 21. do 27. maja, zemlja partner ove godine je Mađarska. Prošle 2021.godine, zbog epidemiološke situacije sajam je održan u septembru pod rigoroznim epidemiološkim merama. – Posebno nas raduje činjenica što se Poljoprivredni  sajam  vraća u svoj standardni, prolećni termin i zadržava  tradicionalni format, koji će […]

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
  89. Međunarodni poljoprivredni sajam od 21. do 27. maja

  Novosadski Sajam najavio je održavanje 89. međunarodnog poljoprivrednog sajma, od 21. do 27. maja, zemlja partner ove godine je Mađarska.

  Prošle 2021.godine, zbog epidemiološke situacije sajam je održan u septembru pod rigoroznim epidemiološkim merama.

  Posebno nas raduje činjenica što se Poljoprivredni  sajam  vraća u svoj standardni, prolećni termin i zadržava  tradicionalni format, koji će Izkagačima pružiti priliku da nastupe, iskoriste svoje i sajamske potencijale u cilju što boljeg predstavljanja i ostvarivanja sjajnih poslovnih rezultata.- kaže se u saopštenju organizatora.

  Novosadski Sajam saopštio je da su dolazak do sada potvrdili izlagači iz Srbije i još 18 zemalja – Mađarske, Italije, Češke, Holandije, Španije, Turske, Belgije, Indonezije, Hrvatske, Severne Makedonije, Slovenije, Danske, Rumunije, Poljske, Bugarske, BiH, Crne Gore, Austrije.

  Pored samostalnih nastupa, izlagači iz nekoliko zemalja svoju privredu predstaviće na kolektivnim  izložbama, tako će nastupiti privrednici iz Mađarske, Češke, Italije, Holandije, Bosne i Hercegovine, Crne Gore, Španije, Indonezije, a prvi put objedinjeno će nastupiti i privrednici iz Maroka.

  Cene pojedinačnih karata kao i ulaznica za kolektivne posete nisu menjane. Pojedinačne ulaznice staju 600 dinara, dok u kolektivnim posetama koštaju 400 dinara po osobi. Ulaznice za kolektivne posete đaka i studenata, decu od 7 do 12 godina i penzionere  koštaju 300 dinara.

  IN Medija

  Povezane vesti:

  https://multisite.radio021.rs/inmedija2/medjunarodni-sajam-bez-naroda/

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
 • NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

  Ostalo iz kategorije Vojvodina

  Dnevni voz Novi Sad – Bar saobraća od 14. juna

  Počela je prodaja karata za dnevni barski voz koji saobraća od Novog Sada do Bara i obratno. Kao i ranije, večernji voz za Bar kreće iz Zemuna.  Voz od Novog Sada do Bara će saobraćati od 14. […]