• Aca Seltik za IN Medija: Orthodox Celts za decu

  Grupa “Ortodox Celts” nastupiće večeras u “Keltskom selu” u Inđiji. Bend će nastupiti u akustičnoj verziji i po prvi put će svoj repertoar prilagoditi deci. Pevač Orthodox Celts Aleksandar Petrović kaže za IN Medija da će se bend potruditi da približi muziku kelta deci Inđije, ali da neće ići predaleko u prošlost, već će za […]

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
  Aca Seltik za IN Medija: Orthodox Celts za decu

  Grupa “Ortodox Celts” nastupiće večeras u “Keltskom selu” u Inđiji. Bend će nastupiti u akustičnoj verziji i po prvi put će svoj repertoar prilagoditi deci.

  Pevač Orthodox Celts Aleksandar Petrović kaže za IN Medija da će se bend potruditi da približi muziku kelta deci Inđije, ali da neće ići predaleko u prošlost, već će za tu priliku prilagoditi pesme koje im se i inače nalaze u repertoaru.

  – Ideja je da svirka bude potpuno akustična, unplugged verzija koncerta sa dva instrumenta. To bi bilo, od prilike, najpribližnije muzici kelta, ali nećemo ići baš toliko u prošlost. Gitara, violina i glas je ono što će inđijska publika moći da čuje – rekao je Petrović, poznat i po nadimku Aca Seltik.

  On je dodao da računa i na interakciju sa publikom i spreman je da odgovara na sva eventualna pitanja iz publike.

  Početak koncerta zakazan je za 19 sati. Ulaznice se prodaju u Keltskom selu, deca od 7 godina plaćaju ulaznicu 100, a odrasli 200 dinara.

  IN Medija

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
 • NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

  Ostalo iz kategorije Muzika