Akcija „Moto zeka“ održana u Inđiji i Maradiku

U dvodnevnoj akciji „Moto zeka“ podeljeno je 300 Uskršnjih jaja i 50 paketića deci u Inđiji i Maradiku. Ovu akciju organizovala su sva tri moto kluba iz Inđije koji su paketiće i jaja delili u centru Inđije juče, a danas u dvorištu crkve Sveti Sava u Maradiku. Akcija „Moto Zeka“ za decu iz opštine Indjija […]

Podeli vest:

Facebook Twitter WhatsApp
Akcija „Moto zeka“ održana u Inđiji i Maradiku

U dvodnevnoj akciji „Moto zeka“ podeljeno je 300 Uskršnjih jaja i 50 paketića deci u Inđiji i Maradiku. Ovu akciju organizovala su sva tri moto kluba iz Inđije koji su paketiće i jaja delili u centru Inđije juče, a danas u dvorištu crkve Sveti Sava u Maradiku.

Akcija „Moto Zeka“ za decu iz opštine Indjija koju tradicionalno organizuje moto klub Indjija 2003 a od ove godine u saradnji sa moto klubovima Matori Rokeri i Mk Indjija(MAS) sprovedena je juče u Inđiji i danas u Maradiku.  

-Nastavak naše zajedničke akcije moto Zeka je danas bio u Maradiku u dvorištu crkve Sv. Save, u pitanju je deo poklona koji su napravljeni sredstvima moto klubova učesnika akcije. Posebno se zahvaljujemo članu MK „Indjija 2003“ Branislavu Atanackoviću na organizaciji podele paketića deci u Maradiku – kazao je za IN Medija predsednik moto kluba “MK – Inđija” Aleksandar Nedić

Foto: Branislav Atanacković / Maradik 2023. godina

Prema Nedićevim rečima plan je da iduće godine ujedinjeni inđijski moto klubovi – MK „Inđija 2003.“ zatim „Matori rokeri“ i MK „Inđija“ organizuju tucinijadu I podelu paketića u dvoriđtu crkve u Maradiku. Poziv za ovu organizaciju stigao je od paroha protonamesnika crkve Svetog Save u Maradiku, Siniše Hrvačevića.

V.M (IN Medija)

Povezane svesti:

https://multisite.radio021.rs/inmedija2/indjija-opstina-nije-podrzala-medjunarodni-moto-skup-2023/

Podeli vest:

Facebook Twitter WhatsApp

NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

Ostalo iz kategorije Inđija

Inđija: Novac za kupovinu kuće na selu za još jednu inđijsku porodicu

U Ministarstvu za brigu o selu još jedna porodica iz Inđije potpisala je ugovor o dodeli bespovratnih sredstava za kupovinu kuće sa okućnicom za mlade bračne parove, gde su prisustvovali pomoćnik predsednika inđijske opštine Živan Živanović i direktorka Agencije za ruralni razvoj Ivana Peović-Ševrt, saopštila je lokalna samouprava.

Ješić i Jovanović noćna mora za lokalnu vlast

Nekadašnji predsednik opštine Inđija Goran Ješić i mladi odbornik Strahinja Jovanosvić najveća su „pretnja“ u očima lokalne vlasti na predstojećim lokalnim izborima koji Inđiju očekuju 2024. godine. Nakon rezultata ankete koja je vršena među građanima Inđije lokalna vlast se svim snagama usmerila na diskreditovanje Ješića i Jovanovića.

Krčedinci opet bez vode i objašnjenja

Mesna zajednica Krčedin je na svom Fejsbuk nalogu obavestila meštane o prekidu vodosnabdevanja u periodu od 7 do 17 sati ali nakon isteka predviđenog vremena niko se nije oglasio o razlozima i eventualnim terminima kada će voda doći.

Čortanovci: Meštani priželjkuju zbor građana, Savet Mesne zajednice ćuti

Čortanovčani se ne obaziru na komentar predsednika opštine Inđija da nije realno očekivati povratak železničke stanice tom selu kao i da peticija nije pokrenuta od strane meštana nego od pojedinaca koji su „protiv svega“. Zanemarivši izjave prvog čoveka Inđije pokrenuli su anketu u kojoj se meštani izjašnjavaju o održavanju zbora građana.