• Akcija „Moto zeka“ održana u Inđiji i Maradiku

  U dvodnevnoj akciji „Moto zeka“ podeljeno je 300 Uskršnjih jaja i 50 paketića deci u Inđiji i Maradiku. Ovu akciju organizovala su sva tri moto kluba iz Inđije koji su paketiće i jaja delili u centru Inđije juče, a danas u dvorištu crkve Sveti Sava u Maradiku. Akcija „Moto Zeka“ za decu iz opštine Indjija […]

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
  Akcija „Moto zeka“ održana u Inđiji i Maradiku

  U dvodnevnoj akciji „Moto zeka“ podeljeno je 300 Uskršnjih jaja i 50 paketića deci u Inđiji i Maradiku. Ovu akciju organizovala su sva tri moto kluba iz Inđije koji su paketiće i jaja delili u centru Inđije juče, a danas u dvorištu crkve Sveti Sava u Maradiku.

  Akcija „Moto Zeka“ za decu iz opštine Indjija koju tradicionalno organizuje moto klub Indjija 2003 a od ove godine u saradnji sa moto klubovima Matori Rokeri i Mk Indjija(MAS) sprovedena je juče u Inđiji i danas u Maradiku.  

  -Nastavak naše zajedničke akcije moto Zeka je danas bio u Maradiku u dvorištu crkve Sv. Save, u pitanju je deo poklona koji su napravljeni sredstvima moto klubova učesnika akcije. Posebno se zahvaljujemo članu MK „Indjija 2003“ Branislavu Atanackoviću na organizaciji podele paketića deci u Maradiku – kazao je za IN Medija predsednik moto kluba “MK – Inđija” Aleksandar Nedić

  Foto: Branislav Atanacković / Maradik 2023. godina

  Prema Nedićevim rečima plan je da iduće godine ujedinjeni inđijski moto klubovi – MK „Inđija 2003.“ zatim „Matori rokeri“ i MK „Inđija“ organizuju tucinijadu I podelu paketića u dvoriđtu crkve u Maradiku. Poziv za ovu organizaciju stigao je od paroha protonamesnika crkve Svetog Save u Maradiku, Siniše Hrvačevića.

  V.M (IN Medija)

  Povezane svesti:

  https://multisite.radio021.rs/inmedija2/indjija-opstina-nije-podrzala-medjunarodni-moto-skup-2023/

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
 • NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

  Ostalo iz kategorije Inđija