• Akcioni plan za rodnu ravnopravnost nije zeinteresovao građane Inđije

  Građani Inđije nisu zainteresovani za Akcioni plan za rodnu ravnopravnost opštine Inđija za period 2023. – 2025. godine, saznaje IN Medija. Nacrt plana su građani imali priliku da vide, da se upoznaju sa detaljima, ali i da sami predlože eventualne izmene, na javnoj raspravi koja je sprovedena od 20. marta do 3. aprila ove godine. […]

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
  Akcioni plan za rodnu ravnopravnost nije zeinteresovao građane Inđije

  Građani Inđije nisu zainteresovani za Akcioni plan za rodnu ravnopravnost opštine Inđija za period 2023. – 2025. godine, saznaje IN Medija.

  Nacrt plana su građani imali priliku da vide, da se upoznaju sa detaljima, ali i da sami predlože eventualne izmene, na javnoj raspravi koja je sprovedena od 20. marta do 3. aprila ove godine. Pored toga, nacrt Akcionog plana građanima je planirano da se predstavi na otvorenom sastanku za javnost, koji je održan 24. marta 2023. godine u zgradi opštine Inđija međutim, ni ovog puta se niko od građana nije pojavio, potvrdila je za IN Medija načelnica Odeljenja za društvene delatnosti opštine Inđija, Ivana Babin.

  https://multisite.radio021.rs/inmedija2/gradjani-nezainteresovani-za-odluke-koje-donosi-skupstina-opstine/

  Podsetimo da su u toku prošle godine građani Inđije imali mogućnost da iznesu svoje predloge za izmenu i dopunu Statuta opštine, Nacrtu Programa kapitalnih investicija opštine Inđija za period 2022-2027 godine zatim da se informiši o nacrtu Strategije bezbednosti saobraćaja na putevima za period 2022-2027 godine i na kraju o Nacrtu Odluke o Budžetu opštine Inđija za 2023. godinu u delu planiranja kapitalnih i drugih investicionih projekata.

  Pomenute teme nisu zainteresovale inđinčane te su odbornici na sednici Skupštine opštine Inđija doneli odluku umesto njih.

  Takođe, uskoro se očekuje nova javna rasprava o nacrtu Plana razvoja opštine Inđija za period  2023. – 2029. godine.

  M.B. (IN Medija)

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
 • NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

  Ostalo iz kategorije Inđija