• Ako ste kupili ovu IKEA stolicu – odmah je vratite

  „Odger“ kancelarijska stolica boje antracita koju prodaje IKEA povučena je iz prodaje, zbog postojanja rizika od povreda, saopštila je ta kompanija. – Bezbednost kupaca je uvek polazna tačka za kompaniju IKEA. Stoga, povlačimo ODGER kancelarijsku stolicu boje antracita s oznakama datuma do i zaključno s 2221 (22 označava godinu, a 21 nedelju proizvodnje proizvoda) zbog […]

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
  Ako ste kupili ovu IKEA stolicu – odmah je vratite

  „Odger“ kancelarijska stolica boje antracita koju prodaje IKEA povučena je iz prodaje, zbog postojanja rizika od povreda, saopštila je ta kompanija.

  – Bezbednost kupaca je uvek polazna tačka za kompaniju IKEA. Stoga, povlačimo ODGER kancelarijsku stolicu boje antracita s oznakama datuma do i zaključno s 2221 (22 označava godinu, a 21 nedelju proizvodnje proizvoda) zbog postojanja rizika od toga da krak zvezdastog postolja stolica pukne i dovede korisnika u opasnost od pada i povrede – saopštila je IKEA.

  Naziv i oznaka datuma proizvoda nalaze se ispod sedišta, utisnuti u materijal stolice.

  „Odger“ kancelarijska stolica

  Kompanija je pozvala kupce da prestanu da koriste tu stolicu i da je vrate u prodavnicu kada će im biti vraćen pun iznos cene.

  Kako su naveli, račuun za povraćaj nije potreban.

  Fotografije: IKEA
  Radovan Nikolić (IN Medija)

  PROČITAJTE JOŠ:

  https://multisite.radio021.rs/inmedija2/gak-mediji-da-ne-politizuju-slucaj/

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
 • NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

  Ostalo iz kategorije VESTI