• Alitor 7. oktobra u Domu omladine Beograd

  U subotu, 7. oktobra, sa početkom od 20 sati u Domu omladine Beograd nas očekuje veliki metal koncert tri domaća benda. Inđijski progressive thrash metal bend Alitor će uz podršku još dva beogradska benda – Reckoning i Geger posle četiri godine, ponovo nastupati u Domu omladine; mestu gde je bend doživeo i svojevrsnu afirmaciju u […]

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
  Alitor 7. oktobra u Domu omladine Beograd

  U subotu, 7. oktobra, sa početkom od 20 sati u Domu omladine Beograd nas očekuje veliki metal koncert tri domaća benda.

  Inđijski progressive thrash metal bend Alitor će uz podršku još dva beogradska benda – Reckoning i Geger posle četiri godine, ponovo nastupati u Domu omladine; mestu gde je bend doživeo i svojevrsnu afirmaciju u ranijim godinama karijere.

  Alitor, koji se nedavno vratio sa kratke turneje po Nemačkoj, će beogradskoj publici prezentovati materijal sa svih dosadašnjih izdanja benda. Alitor je u dosadašnjoj karijeri objavio dva full length izdanja (Eternal Depression i II), kao i dva EP izdanja „Embittered“ i „Spoznaja“ – prvo izdanje na srpskom jeziku. Bend je tokom svoje dugogodišnje karijere nastupao širom Evrope i na svim većim festivalima u Srbiji (Exit, Arsenal Fest).

  Sa druge strane, uz Alitor će nastupati i hardcore metal sastav Reckoning – relativno nov bend na domaćoj sceni koji čine iskusni muzičari, vrlo dobro poznati na beogradskoj hardcore sceni.

  A kao najmlađi sastav na ovoj listi bendova, nastupiće beogradski grindcore sastav Geger koji je skrenuo pažnju publike na sebe izuzetno energičnim nastupima i kreativnom pristupu vrlo specifičnom podžanru metal muzike.

  Cena karte za ovaj događaj će iznositi 500 dinara i iste će biti dostupne za kupovinu na dan koncerta (na ulazu).

  IN Medija

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
 • NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

  Ostalo iz kategorije Muzika

  Novogodišnji bazar u Beški

  I ovog vikenda u Beški, u parku Danice Jovanović moći ćete da uživate u dobroj muzici i ukusnoj […]

  53 godine od smrti Dženis Džoplin

  Dženis Lin Džoplin rođena je 19. januara 1943. u gradiću Port Artur u Teksasu, a umrla je u hotelskoj sobi u Los Anđelesu od posledica predoziranja heroinom 4. oktobra 1970. Imala je 27 godina. […]