• Alitor nastupa u glavnom gradu Slovenije 14. aprila

  Inđijski progressive thrash metal bend Alitor će nastupiti 14. aprila u glavnom gradu Slovenije, u Ljubljani, objavio je na svom Fejsbuk profilu pevač benda Marko Todorović. Pored Alitora u Ljubljani nastupaju i Quasarborn i Moshead. Podsetimo da je Alitor i  Quasarborn tokom decembra 2022. godine na evropskoj turneji “Balkan Metal Tempest” nastupili u 9 evropskih […]

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
  Alitor nastupa u glavnom gradu Slovenije 14. aprila

  Inđijski progressive thrash metal bend Alitor će nastupiti 14. aprila u glavnom gradu Slovenije, u Ljubljani, objavio je na svom Fejsbuk profilu pevač benda Marko Todorović. Pored Alitora u Ljubljani nastupaju i Quasarborn i Moshead.

  Podsetimo da je Alitor i  Quasarborn tokom decembra 2022. godine na evropskoj turneji “Balkan Metal Tempest” nastupili u 9 evropskih gradova.

  Nakon Ljubljane inđijski bend nastupa u Kragujevcu, 22. aprila zajedno sa bendom Centurion sa kojim je krajem prošle godine (17 decembar 2022. godine) nastupio u novasadskoj Crnoj kući.

  Alitor postoji od 2011. godine i tokom svog dosadašnjeg postojanja je u više navrata svirao širom Evrope, regiona i Srbije. Nastupao tri puta na najvećem domaćem festivalu – Exit (2022. godine na glavnoj bini festivala kao predgrupa bendu “Napalm Death”), u više navrata na Arsenal Festu i mnogim drugim festivalima.

  Tokom svog dugogodišnjeg prisustva delili su binu i sa drugim legendarnim sastavima poput Anthrax, Testament, Death DTA, Obscura, Nuclear Assault, Suicidal Tedencies.

  IN Medija

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
 • NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

  Ostalo iz kategorije Srbija