• „Alitor“ u novosadskoj Crnoj kući 17. decembra

  Inđijski progressive thrash metal bend Alitor će zajedno sa beogradskim progressive heavy metal sastavom Centurion nastupati u Novom Sadu. Pomenuti sastavi će uz podršku black metal ekipe Pustioš u subotu, 17. decembra održati koncert u novosadskoj Crnoj kući. Alitor, koji je trenutno na evropskoj turneji sa sastavom Quasarborn, će na novosadskom koncertu promovisati svoje aktuelno […]

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
  „Alitor“ u novosadskoj Crnoj kući 17. decembra

  Inđijski progressive thrash metal bend Alitor će zajedno sa beogradskim progressive heavy metal sastavom Centurion nastupati u Novom Sadu.

  Pomenuti sastavi će uz podršku black metal ekipe Pustioš u subotu, 17. decembra održati koncert u novosadskoj Crnoj kući.

  Alitor, koji je trenutno na evropskoj turneji sa sastavom Quasarborn, će na novosadskom koncertu promovisati svoje aktuelno izdanje „Spoznaja“ (2021. Take It Or Leave It Records/Pottmortem Records), dok će Centurion poseban akcenat staviti na izvođenje numera sa njihovog istoimenog prvenca. Kako saznajemo iz tabora benda, moguća su i iznenađenja u vidu izvođenja novih pesama.

  Izvor: Alitor.net

  IN Medija

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
 • NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

  Ostalo iz kategorije Muzika

  Novogodišnji bazar u Beški

  I ovog vikenda u Beški, u parku Danice Jovanović moći ćete da uživate u dobroj muzici i ukusnoj […]

  53 godine od smrti Dženis Džoplin

  Dženis Lin Džoplin rođena je 19. januara 1943. u gradiću Port Artur u Teksasu, a umrla je u hotelskoj sobi u Los Anđelesu od posledica predoziranja heroinom 4. oktobra 1970. Imala je 27 godina. […]