• Animirani film “Nepopravljivi Ron” u KC Inđija

  Na bioskopskom repertoaru Kultrunog centra Inđija, od 13. do 15. novembra, je animirani Diznijev film “Nepopravljivi Ron”. Radnja filma: Priča o Barniju, pomalo čudnom srednjoškolcu, i Ronu – njegovom digitalnom robotu koji može da priča i hoda. Međutim, ispostavlja se da je Ron neispravan i nepopravljiv Sve što je dečak Barni oduvek želeo je B […]

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
  Animirani film “Nepopravljivi Ron” u KC Inđija

  Na bioskopskom repertoaru Kultrunog centra Inđija, od 13. do 15. novembra, je animirani Diznijev film “Nepopravljivi Ron”.

  Trejler Youtube

  Radnja filma:

  Priča o Barniju, pomalo čudnom srednjoškolcu, i Ronu – njegovom digitalnom robotu koji može da priča i hoda. Međutim, ispostavlja se da je Ron neispravan i nepopravljiv

  Sve što je dečak Barni oduvek želeo je B Bot, najbolji prijatelj robot, koji će mu savršeno odgovarati, ali da je tako bilo bi dosadno. Za rođendan od tate i bake koja je poreklom sa Balkana, iz Bugarske, dobija robota Rona, koji ni izbliza nije savšen – on ne može, čak, ni da se konektuje na internet.

  Jedanaestogodišnji dečak shvata da se njegov prijatelj robot pokvario, pokušavajući da mu pomogne otkriva svet u kome roboti koji hodaju i govore mogu da budu deci dobri prijatelji. Priča prati avanture koje prevazilaze sve predrasude i dokazuju da konekcija koju dečak ima sa uređajem može biti istinsko prijateljstvo.

  Projekcije u bioskopu KC-a su zakazane za 16 sati.

  IN Medija

  .

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
 • NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

  Ostalo iz kategorije Kultura