• Apel policije: Ne vozite ako pijete alkohol

  Uprava saobraćajne policije apeluje na građane da tokom predstojećih novogodišnjih i božićnih praznika odgovornim ponašanjem u saobraćaju i poštovanjem propisa daju doprinos očuvanju bezbednosti saobraćaja na srpskim putevima, izjavila je Milica Dobrić iz Uprave saobraćajne policije. Kako se navodi u saopštenju MUP, Dobrić je posebno apelovala na vozače da ne voze pod dejstvom alkohola, jer […]

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
  Apel policije: Ne vozite ako pijete alkohol
  Foto: IN Medija

  Uprava saobraćajne policije apeluje na građane da tokom predstojećih novogodišnjih i božićnih praznika odgovornim ponašanjem u saobraćaju i poštovanjem propisa daju doprinos očuvanju bezbednosti saobraćaja na srpskim putevima, izjavila je Milica Dobrić iz Uprave saobraćajne policije.

  Kako se navodi u saopštenju MUP, Dobrić je posebno apelovala na vozače da ne voze pod dejstvom alkohola, jer time dovode u opasnost i sebe i druge.

  Naglasila je da je 31. decembra prošle godine i 1. januara ove u saobraćajnim nezgodama poginulo šest osoba, a teže povređeno 26 učesnika u saobraćaju.

  – U 45 saobraćajnih nezgoda, od ukupno 200 koliko se dogodilo u tom periodu, učestvovali su vozači pod dejstvom alkohola, uključujući dve nezgode sa poginulim licima – upozorila je Dobrić.

  Dodala je da je u istom periodu, zbog upravljanja vozilom pod dejstvom alkohola iz saobraćaja, isključeno više od 500 vozača.

  IN Medija

  PROČITAJTE JOŠ:

  https://multisite.radio021.rs/inmedija2/stigla-prognoza-za-novu-godinu-ceka-nas-relativno-topla-noc/

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
 • NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

  Ostalo iz kategorije VESTI