• Apel roditeljima da ne voze decu na sankanje na Frušku goru

  Iz Javnog preduzeća „Nacionalni park Fruška gora“ apeluju na roditelje da ne dovode decu na sankanje na planinu, prenosi 021.rs.   Ovaj apel naročito upućuju onim roditeljima koji nemaju zimske automobilske gume, zbog njihove bezbednosti i bezbednosti njihove dece. Kako navode u ovom preduzeću, a prenosi 021.rs , od jutros je čuvarska služba Nacionalnog parka […]

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
  Apel roditeljima da ne voze decu na sankanje na Frušku goru

  Iz Javnog preduzeća „Nacionalni park Fruška gora“ apeluju na roditelje da ne dovode decu na sankanje na planinu, prenosi 021.rs.  

  Ovaj apel naročito upućuju onim roditeljima koji nemaju zimske automobilske gume, zbog njihove bezbednosti i bezbednosti njihove dece. Kako navode u ovom preduzeću, a prenosi 021.rs , od jutros je čuvarska služba Nacionalnog parka morala da izvlači oko 30 vozila koja su skliznulla sa puta, a mnogi od njih bili su upravo roditelji sa decom koji su pošli na sankanje.

  U Nacionalnom parku kažu da je na terenu prisutna cela čuvarska služba, ali da je priliv vozila toliki da ne mogu sve da postignu. Navode da je na planini jaka mećava koja nanosi sneg, te da čim se put očisti, vetar nanese novi sloj.

  JPNP „Fruška gora“ apeluje na građane da ne kreću u pravcu planine bez preke potrebe.

  Naslovna: Pixabay

  IN Medija

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
 • NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

  Ostalo iz kategorije VESTI