• Asfaltiranje ulica kod Osnovne škole „Jovan Popović“

  S obzirom na to da je prilikom rekonstrukcije državnog puta od Stare Pazove do Inđije podignut  nivo kolovoza za 28cm došlo je do velike razlike prilikom spajanja inđijskih ulica sa ulicom Kralja Petra Prvog i Dalmatinskom, kao i ulica Slobodana Penezića, 7.jula i Ratarske, saopštila je lokalna samouprava. – Kako je obaveza izvođača da izniveliše […]

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
  Asfaltiranje ulica kod Osnovne škole „Jovan Popović“

  S obzirom na to da je prilikom rekonstrukcije državnog puta od Stare Pazove do Inđije podignut  nivo kolovoza za 28cm došlo je do velike razlike prilikom spajanja inđijskih ulica sa ulicom Kralja Petra Prvog i Dalmatinskom, kao i ulica Slobodana Penezića, 7.jula i Ratarske, saopštila je lokalna samouprava.

  – Kako je obaveza izvođača da izniveliše ukrštanja, Javno preduzeće „Inđija put“ postiglo je dogovor da te ulice budu asfaltirane. Završetkom ovog velikog posla kompletan kraj oko Osnovne škole „Jovan Popović“ u Inđiji biće obnovljen. – navodi se u saopštenju.

  Očekuje se nov asfalt u narednim danima, novi usporivači saobraćaja, horizontalna, kao i vertikalna signalizacija, dodaje se.

  Naslovna: Opština Inđija

  IN Medija

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
 • NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

  Ostalo iz kategorije Inđija