• Avatar 2 premašio očekivanja na specijalnoj projekciji; svetska premijera i u Srbiji

  Posle 13 godina iščekivanja, „Avatar: Put vode“ Džejmsa Kamerona pojaviće se u bioskopima 14. decembra. Film je prikazan odabranim novinarima na specijalnoj projekciji u Londonu i reakcije najvećeg broja njih su izuzetno pozitivne. Veliki broj prisutnih novinara bili su oduševljeni Kameronovom bezgraničnom maštom i netaknutim vizuelnim efektima, piše Variety. Za Erika Dejvisa iz portala Fandango, […]

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
  Avatar 2 premašio očekivanja na specijalnoj projekciji; svetska premijera i u Srbiji

  Posle 13 godina iščekivanja, „Avatar: Put vode“ Džejmsa Kamerona pojaviće se u bioskopima 14. decembra.

  Film je prikazan odabranim novinarima na specijalnoj projekciji u Londonu i reakcije najvećeg broja njih su izuzetno pozitivne.

  Veliki broj prisutnih novinara bili su oduševljeni Kameronovom bezgraničnom maštom i netaknutim vizuelnim efektima, piše Variety.

  Za Erika Dejvisa iz portala Fandango, film je “fenomenalan”

  – Veći, bolji i emotivniji od ‘Avatara’, film vizuelno oduzima dah. Priča, spektakl, duhovnost, lepota – ovo je apsolutno najbolji primer kako snimiti film i ispričati priču – napisao je on.

  Voditelj Džoš Horovic bio je potpuno zbunjen filmom, kako je sam rekao, bio je “srećan, tužan i zbunjen”.

  – Džejms Kameron još jednom pokazuje filmskim stvaraocima kako se to radi. Rekao sam to hiljadu puta. Nikad ne sumnjaj u njega. „Avatar: Put vode“ je način na koji snimate epske blokbastere, – rekao je Horovic.
  – Verovao sam da će Džejms Kameron podići letvicu sa efektima, ali ovi vizuelni prikazi su neverovatni. Jedan zapanjujući kadar za sledećim – dodao je Peri Nemirof iz Kolajdera.

  Slične reakcije nizale su se i u tekstovima većine preostalih novinara koji su prisustvovali projekciji.

  „Avatar: Put vode“ biće prikazan 14. decembra u mts Dvorani u Beogradu u 3D (20:00h) i 3D dolby atmos (21:00h) tehnologiji, a potom i dan kasnije, 15. decembra u dva termina (17:30 i 21:00h), samo u 3D dolby atmos tehnologiji

  Radnja filma je ponovo fokusirana na Džejka Salija (Sam Vortington) i Nejtirija (Zoe Saldana), sada roditelje, koji su primorani da zaštite svoju porodicu od nove pretnje Pandori.

  Režiju potpisuje Džejms Kameron, a producenti su Kameron i Džon Landau. Glavne uloge tumače Zoi Saldana, Sem Vortington, Sigurni Viver, Stiven Lang i Kejt Vinslet.

  Radovan Nikolić (IN Medija)

  PROČITAJTE JOŠ:

  https://multisite.radio021.rs/inmedija2/kosheen-i-druge-zvezde-u-novom-sadu-za-docek-nove-godine/

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
 • NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

  Ostalo iz kategorije Film

  Večeras i sutra “Ruski konzul” u KC bioskopu

  Večeras i sutra na bioskopskom repertoaru Kulturnog centra Inđija nalazi se film “Ruski konzul”. Uloge tunače: Žarko Laušević, Nebojša Dugalić, Paulina Manov, Svetozar Cvetković, Visar […]