• Beer Fest od 18. do 21. avgusta na Ušću

  Tradicionalna beogradska manifestacija  “Belgrade Beer Fest” biće održana18. do 21. avgusta na Ušću, najavili su organizatori. Devetnaesto izdanje Beer Festa obeležiće  jubilej – 300 godina pivarstva u Srbiji, dok će tokom četiri dana festivala na četiri bine ugostiti više od 50 izvođača,među kojima su australijska zvezda Tommy Emanuel, britanski Kosheen, Bajaga i Instruktori, Hladno pivo, […]

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
  Beer Fest od 18. do 21. avgusta na Ušću

  Tradicionalna beogradska manifestacija  “Belgrade Beer Fest” biće održana18. do 21. avgusta na Ušću, najavili su organizatori. Devetnaesto izdanje Beer Festa obeležiće  jubilej – 300 godina pivarstva u Srbiji, dok će tokom četiri dana festivala na četiri bine ugostiti više od 50 izvođača,
  među kojima su australijska zvezda Tommy Emanuel, britanski Kosheen, Bajaga i Instruktori, Hladno pivo, Konstrakta, regionalne zvezde Massimo Savić, Nipplepeople, Psihomodo Pop,Love Hunters, E-play, DLM, Queen Real Tribute i brojni drugi.

  Ove godine festival će obeležiti brojne inovacije, najavio je Milenko Škarić, osnivač i CEO kompanije Skymusic, koja je preuzela organizaciju Beer Festa:
  – Festival ćemo ove godine podeliti u dve zone – „Cloud“ zonu sa brojnim sadržajima I atraktivnim programima za sve uzraste, u kojoj će ulaz biti slobodan, te muzičku, „Koncertnu zonu“, za koju će ulaz biti besplatan, uz minimalnu, simboličnu konzumaciju od dva pića. U potpunosti se oslanjajući na tradiciju ove manifestacije, želimo da je ove godine uvedemo u novu eru, ovogodišnje izdanje će produkcijski, ali I sadržajno, parirati najjačim evropskim festivalima. Planiramo da, oslanjajući se na ono što naš grad ima da ponudi strancima, promovišemo festival i u regionalnim i internacionalnim okvirima, te da privučemo nove inostrane posetioce – najavio je Škarić.

  Foto: Plakat Beer fest

   – Ovo će biti pravi festivalski nastup sa svim mojim pesmama i omiljenim pesmama Zemlje Gruva bez duvača i sa više elektornike. Ovo je prvi nastup u Beogradu nakon Evrovizije. Ja sam novobeograđanka i godinama unazad sa svojim komšijama pratim „Beer fest “ – izjavila je Ana Djurić Konstrakta.

  Publiku u „Cloud“ zoni očekuje susret motociklista sa izložbom custom motora i čuvenim „zidom smrti“.
  U „Cloud“ zoni posetioce očekuje Silent Disco bina, selfi muzej sa velikim brojem atraktivnih selfi pozicija, luna park i panoramski baloni sa korpom, za vožnju sa pogledom na Beograd.

  Ove godine na festivalu biće proslavljeno 300 godina pivarstva u Srbiji,te će na festivalu biti Prisutno 300 različitih etiketa piva, najavljuju organizatori.

  Naslovna fotografija: Skymusic

  IN Medija

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
 • NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

  Ostalo iz kategorije Muzika

  Novogodišnji bazar u Beški

  I ovog vikenda u Beški, u parku Danice Jovanović moći ćete da uživate u dobroj muzici i ukusnoj […]

  53 godine od smrti Dženis Džoplin

  Dženis Lin Džoplin rođena je 19. januara 1943. u gradiću Port Artur u Teksasu, a umrla je u hotelskoj sobi u Los Anđelesu od posledica predoziranja heroinom 4. oktobra 1970. Imala je 27 godina. […]