• Benzin pojeftinio za tri dinara

  Ministarstvo trgovine, turizma i telekomunikacija objavilo je nove cene goriva koje će važiti do petka 16. septembra kada će biti objavljen novi cenovnik. Maksimalna cena evro dizela narednih sedam dana biće 217,5 dinara, a maksimalna cena benzina evro premijum BMB 95 biće 177 dinara po litru. To znači da je cena dizela ostala ista, a […]

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
  Benzin pojeftinio za tri dinara

  Ministarstvo trgovine, turizma i telekomunikacija objavilo je nove cene goriva koje će važiti do petka 16. septembra kada će biti objavljen novi cenovnik.

  Maksimalna cena evro dizela narednih sedam dana biće 217,5 dinara, a maksimalna cena benzina evro premijum BMB 95 biće 177 dinara po litru. To znači da je cena dizela ostala ista, a benzin je pojeftinio za tri dinara.

  Vlada je od početka godine u nekoliko navrata produžavala uredbu kojom se maksimalne cene benzina i evro dizela ograničavaju, a prva Uredba o ograničenim maloprodajnim cenama evrodizela i benzina usvojena je još 10. februara ove godine.

  Najviša maloprodajna cena evro dizela, prema uredbi koju je propisala Vlada Srbije, dobija se kada se prosečna veleprodajna cena ovog derivata uveća za sedam dinara.

  Na isti način obračunava se i maksimalna cena evro premijuma BMB 95 – prosečna veleprodajna cene ovog derivata na teritoriji Srbije uvećana za sedam dinara.

  IN Medija

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
 • NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

  Ostalo iz kategorije Srbija

  Beograd prodao udeo u Lasti?

  Paket akcija Saobraćajnog preduzeća Lasta prodat je danas na Beogradskoj berzi za 560 dinara po akciji, odnosno za ukupno 145,26 miliona […]