• Beograd se sprema za „najluđu noć“; Poznato ko nastupa „kod kule“

  Željko Joksimović, Jelena Tomašević i Marko Louis nastupiće u Beogradu u novogodišnjoj noći, prenosi FoNet. – Najbolja zabava u gradu počinje 31. decembra u 20.30 časova na platou pored Starog savskog mosta, na Sava Promenadi, a ulaz je besplatan – saopštili su organizatori. Planiran je „senzacionalni svetlosno-muzički performans, uz impresivni vatromet sa najviše zgrade u […]

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
  Beograd se sprema za „najluđu noć“; Poznato ko nastupa „kod kule“

  Željko Joksimović, Jelena Tomašević i Marko Louis nastupiće u Beogradu u novogodišnjoj noći, prenosi FoNet.

  – Najbolja zabava u gradu počinje 31. decembra u 20.30 časova na platou pored Starog savskog mosta, na Sava Promenadi, a ulaz je besplatan – saopštili su organizatori.

  Planiran je „senzacionalni svetlosno-muzički performans, uz impresivni vatromet sa najviše zgrade u regionu” – sa Kule Beograd.

  – Igra moćnih lasera i osmominutni vatromet, propraćen muzikom specijalno komponovanom za ovu priliku, predstavljaće najlepšu scenografiju za ulazak u 2023. godinu, dok će odraz svetala na Savi upotpuniti prazničnu čaroliju – navode organizatori.

  Beograd slavi EKV

  Kako je ranije saopšteno, Beograd će novu godinu dočekati na više lokacija na otvorenom, uz klasičnu džez i rok muziku.

  Ispred zgrade Skupštine Srbije 31. decembra nastupiće izvođači namenjeni mlađoj publici, a nezvanično se pominju dva izvođača mlađe generacije – Mihajlo Veruović Vojaž i Igor Panić Nući.

  Biće otvoreno više „zimskih trgova“ sa različlitim programima, a na platou ispred Doma omladine Beograda biće održan koncert posvećen grupi Ekatarina Velika.

  – To je duh Beograda koji želimo da vratimo – rekao je ranije predsednik Skupštine grada Beograda Nikola Nikodijević.

  Kompletan spisak učesnika još nije objavljen.

  Fotografija: FoNet/Promo
  Radovan Nikolić (IN Medija)

  PROČITAJTE JOŠ:

  https://multisite.radio021.rs/inmedija2/kosheen-i-druge-zvezde-u-novom-sadu-za-docek-nove-godine/

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
 • NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

  Ostalo iz kategorije VESTI

  Poljoprivrednici prijavili protest za ponedeljak

  Skoro sve članice Ujedinjenih udruženja poljoprivrednika Srbije donele su odluku da će izaći na proteste u ponedeljak, 13. novembra. Kako prenosi Agroklub, protest je zvanično prijavljen MUP-u, […]