• Bes i destrukcija

  Park na uglu ulica Laze Kostića i Kralja Dragutina u Inđiji bio je na meti vandala koji su potpuno uništili odnosno izlupali česmu koja je postavljena u parku prošle godine. Park poseduje fudbalski i košarkaški teren smešten je u delu grada gde je ovakav sadržaj neophodan deci koja žive udaljenjije od centra Inđije. Česmu u […]

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
  013 Info

  Park na uglu ulica Laze Kostića i Kralja Dragutina u Inđiji bio je na meti vandala koji su potpuno uništili odnosno izlupali česmu koja je postavljena u parku prošle godine.

  Park poseduje fudbalski i košarkaški teren smešten je u delu grada gde je ovakav sadržaj neophodan deci koja žive udaljenjije od centra Inđije.

  Česmu u ovom parku postavio je JKP „Vodovod i kanalizacija“ prošle godine kako bi deca koja se igraju imala gde da piju vodu, operu ruke, umiju te je ovakav čin razljutio roditelje a i žitelje ovog dela Inđije.

  Autor – Verica Marinčić

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp

  Tagovi:

 • NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

  Ostalo iz kategorije VESTI

  Preminuo modni kreator Roberto Kavali

  Od sredine devedesetih godina on je bio jedno od najvećih imena u modi, sa prodavnicama širom sveta i poznatim obožavaocima poput Lennya Kravitza i Cindy […]