• Beščanski Hajduk na putu za jug

  U Beški je u subotu odigrana utakmica koja je najavljivana kao “utakmica visokog rizika” između domaćeg Hajduka i Fruškogorskog Partizana iz Bukovca. Očekivalo se mnogo tenzije na tribinama i na terenu. Beščani su pred domaćom publikom savladali goste iz Bukovca rezultatom 3:0. Na utakmici prvog meče baraža koji odlučuje o prelasku u viši rang takmičenja […]

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
  Beščanski Hajduk na putu za jug

  U Beški je u subotu odigrana utakmica koja je najavljivana kao “utakmica visokog rizika” između domaćeg Hajduka i Fruškogorskog Partizana iz Bukovca. Očekivalo se mnogo tenzije na tribinama i na terenu. Beščani su pred domaćom publikom savladali goste iz Bukovca rezultatom 3:0.

  Na utakmici prvog meče baraža koji odlučuje o prelasku u viši rang takmičenja očekivane su tenzije te je susret obezbeđivao  veliki broj redara i pripadnika policije koji su na ulazu oduzimali sve tvrde predmete navijačima i jednog i drugog tima. Uprava beščanskog Hajduka je u dogovoru sa policijom instaliranla dodatnu improvizovanu tribinu.

   U Bešku je stiglo blizu 200 navijača iz okoline Novog Sada da podrže svoj klub u pokušaju proboja u Vojvođansku ligu – jug. U Beški je tog subotnjeg poslepodneva na terenu “pokraj Doma kulture” bilo prisutno oko 500 gledalaca dok je meč prošao bez očekivanih problema.

  Domaćin je pobedio rezultatom 3:0. Dva puta se u strelce upisao Milan Mitrović a pobedu je začinio Matić.

  Rukovodstvo Hajduka se potrudilo da sve bude organizovano, te je posle duže vremena na stadionu bio i oficijalni spiker, a sa igračima na teren su izašla deca iz mlađih kategorija Beščanskog kluba.

  Beščani dugo čekaju da sa ekipom koja je selektirana za velika dela uđe u Vojvođansku ligu, četvrti rang takmičenja, gde nisu bili od sezone 2018/19, a čini se da od tada nikad nisu bili bliži tome. Od cilja ih deli samo još 90 minuta.

  Revanš koji čini se treba da bude samo formalnost posle ubedljive pobede Hajduka igra se u sredu u Bukovcu.

  Miloš Orošić (IN Medija)

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
 • NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

  Ostalo iz kategorije Sport

  12 miliona za sportske programe od javnog interesa

  Opština Inđija raspisala je javni konkurs za dodelu sredstava za finansiranje ili sufinansiranje posebnih programa kojima se zadovoljavaju potrebe i interesi građana u oblasti sporta na teritoriji […]