• BIA saslušava radnike inđijskog Doma zdravlja zbog izdavanja lažnih potvrda o vakcinaciji

  Pripadnici Bezbednosno – informativne agencije (BIA) saslušali su više zdravstvenih radnika Doma zdravlja “Milorad Mika Pavlović u Inđiji, zbog sumnje da su prodavali potvrde o izvršenoj vakcinaciji protiv COVID19 ili imaju saznanja o tome, nezvanično saznaje IN Medija. Kako saznajemo, zaposlenima u Domu zdravlja policija je oduzela telefone i utvrdila da se u pojedinima nalazi […]

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
  BIA saslušava radnike inđijskog Doma zdravlja zbog izdavanja lažnih potvrda o vakcinaciji
  Foto: IN Medija

  Pripadnici Bezbednosno – informativne agencije (BIA) saslušali su više zdravstvenih radnika Doma zdravlja “Milorad Mika Pavlović u Inđiji, zbog sumnje da su prodavali potvrde o izvršenoj vakcinaciji protiv COVID19 ili imaju saznanja o tome, nezvanično saznaje IN Medija.

  Kako saznajemo, zaposlenima u Domu zdravlja policija je oduzela telefone i utvrdila da se u pojedinima nalazi veliki broj fotografija zdravstvenih knjižica za koje radnici nisu imali jasno objašnjenje.

  Pored toga, pripadnici policije su utvrdili da postoje neslaganja u broju potvrda o izvršenoj vakcinaciji i broja datih vakcina.

  Izvor našeg portala kaže da je pojedinim osumnjičenim zdravstvenim radnicima nuđeno da ukoliko sarađuju sa policijom, priznaju krivicu i navedu sve koji su bili uključeni u lanac nelegalne prodaje potvrda o vakcinaciji, mogu da zadrže licencu i nastave da rade u zadravstvenim ustanovama.

  Prema još nepotvrđenim informacijama, cena po kojoj su zaposleni u inđijskom Domu zdravlja prodavali potvrde o izvršenoj vakcinaciji iznosila je oko 200 evra.

  Istraga bi trebalo da utvrdi koliko je tačno potvrda prodato, ali i kome su one prodavane.

  IN Medija

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
 • NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

  Ostalo iz kategorije Inđija