• Bijelo dugme na Belgrade Beer festu

  Prvi put, još od koncerta kod Hajdučke česme, Beograđani i svi posetioci Beer festa moći će besplatno da gledaju koncert najpopularnijeg rok sastava sa prostora bivše Jugoslavije, Bijelog Dugmeta. Ovoga puta to će biti na najkvalitetnijem zvuku u ovom delu Evrope koji će produkcijski biti prilagođen veličini samog događaja, saopštili su oranizatori festivala. Belgrade Beer […]

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
  Bijelo dugme na Belgrade Beer festu

  Prvi put, još od koncerta kod Hajdučke česme, Beograđani i svi posetioci Beer festa moći će besplatno da gledaju koncert najpopularnijeg rok sastava sa prostora bivše Jugoslavije, Bijelog Dugmeta. Ovoga puta to će biti na najkvalitetnijem zvuku u ovom delu Evrope koji će produkcijski biti prilagođen veličini samog događaja, saopštili su oranizatori festivala.

  Belgrade Beer fest 2021 održaće se od 18. do 22. avgusta na Ušću, a Bijelo Dugme će nastupiti prvog dana festivala. Tokom pet dana, Beer fest će ugostiti preko 60 bendova na dve festivalske bine, a prvi dan je rezervisan za legendarni sastav Bijelo dugme.

  Program će počinjati u 19:30, a ulaz na festival biće omogućen samo uz rigoreozne epidemiološke mere radi sprečavanja širenja virusa korona. Detalji oko načina ulaska tek će biti saopšteni.

  Ulaz je i dalje besplatan.

  Međutim, u vazduhu ostaje da visi pitanje – da li će ceo festival biti otkazan, ukoliko dođe do značajnijeg povećanja broja novozaraženih visurom korona.

  IN Medija

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
 • NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

  Ostalo iz kategorije Kultura