• “Biram borbu za Inđiju” : Nastavljamo borbu za bolju Inđiju

  Predsednik OO Narodnog pokreta Srbije Radovan Grković i poverenik opštinskog odbora Demokratske stranke u Inđiji, Darko Ljubinković, zahvalili su se glasačima koji su podržali koaliciju “Biram borbu za Inđiju” na lokalnim izborima, održanih 2. juna. Grković i Ljubinković su poručili da nastavljaju borbu za bolju Inđiju.

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
  “Biram borbu za Inđiju” : Nastavljamo borbu za bolju Inđiju
  Foto: Printscreen

  Poverenik Demokratske stranke u Inđiji Darko Ljubinković u svom saopštenju navodi da se zahvaljuje svim glasačima koji su koaliciji “Biram borbu za Inđiju”dali svoj glas i poverenje da se nađu u sledećem sazivu lokalnog parlamenta.

  Očekivali smo bolji rezultat ali i svesni da smo imali malo vremena za kampanju iz poznatih razloga moramo se pomiriti sa tim sto smo dobili. Kampanja traje 4 godine i ako mislimo da se tim bavimo moramo krenuti već od danas sa istom. Inđija je pokazala da se oslobađa straha ali i da većina izašlih birača podržava korupciju, lopovluk i bahatost predhodne a kako stvari i buduće vlasti. – naveo je Ljubinković i čestitao GG “GrađanIN” na ostvarenim izbornim rezultatima.

  Darko Ljubinković

  Ovom prilikom bi čestitao grupi građana „Građanin“ koji su sa svojim radom pokazali da se  može protiv ovog zla i želim im kako sreću u radu skupštine tako i dalju saradnju sa našom koalicijom. Drugoj tzv pobedničkoj strani nema šta da čestitam jer su oni izgubili 10 odbornika na osnovu prošlih izbora i samim tim izgubili po meni ove izbore iako sa pozicije vlasti. Mislim da su sledeći izbori koji nas „ubrzo“ čekaju kraj ove strahovlade i da nam se nikada više ne ponove. – zaključio je Ljubinković.

  Radovan Grković

  Nosilac liste pomenute koalicije i predsednik OO Narodnog pokreta Srbije Radovan Grković je ocenio da su predstavnici “Biram borbu za Inđiju” vodili nešto blažu kampanju nego što je trebalo.

  Zahvalnost našim glasačima, zahvalnost saradnicima jer smo se organizovali tek mesec dana pre izbora, iz ove perspektive možda i blaža kampanja nego što je trebalo. Ušli smo u Skupštinu i nastavljamo borbu za bolju, zdraviju, nasmejanu i Inđiju bez straha. Dali smo mali doprinos slabljenju SNS vlasti i nastavljamo i dalje u tom pravcu, u ovom ili nekom drugom obliku. Najiskrenije čestitke Građaninu na sjajnom rezultatu, njihov rad u parlamentu u prethodnom sazivu kapitalizovali su sa 10 odborničkih mesta i time stavili do znanja da se bliži kraj bahate SNS vlasti. – navodi Grković.

   

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
 • NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

  Ostalo iz kategorije Politika

  Inđija 12. jula dobija novog predsednika Opštine

  Konstitutivna sednica Skupštine opštine Inđija će biti održana 12. jula, saznaje IN Medija. Pored novih odbornika, Inđija će dobiti i novog predsednika Opštine kao i članove Opštinskog […]