• Bivši poslanik SSP-a nazvao opoziciju nemoralistima: „Živeo predsednik Aleksandar Vučić“

  Samostalni poslanik i bivši potpredsednik Stranke slobode i pravde (SSP) Dejan Bulatović današnji govor na skupštinskoj sednici je završio usklikom „Živeo predsednik Srbije Aleksandar Vučić!“ Bulatović je u raspravi o formiranju anketnog odbora koji bi trebalo da razmatra kako je došlo do dva masovna ubistva početkom maja u Beogradu i okolini, kritikovao svoje bivše partijske […]

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
  Bivši poslanik SSP-a nazvao opoziciju nemoralistima: „Živeo predsednik Aleksandar Vučić“

  Samostalni poslanik i bivši potpredsednik Stranke slobode i pravde (SSP) Dejan Bulatović današnji govor na skupštinskoj sednici je završio usklikom „Živeo predsednik Srbije Aleksandar Vučić!“

  Bulatović je u raspravi o formiranju anketnog odbora koji bi trebalo da razmatra kako je došlo do dva masovna ubistva početkom maja u Beogradu i okolini, kritikovao svoje bivše partijske kolege.

  Rekao je i da su mu zamerili što je podržao Vučića i premijerku Anu Brnabić, ali da druge opcije nije bilo, te pozvao da se odmere snage na izborima, s tim što nije rekao na čijoj on listi planira da bude.

  /- To su ti nemoralisti kojima sam bio jedanaesti na listi – to je moja najveća greška, ja sam se žrtvovao, nikad nisam imao državnu platu, a pitajte njih. Oni danas koriste ubijenu decu i njihove roditelje. –  rekao je Bulatović uz niz uvreda i dobio višeminutni aplauz vladajuće većine.

  Bulatović je inače u Skupštinu Srbije ušao na listi Stranke slobode i pravde, koju je posle napustio.

  Izvor: 021.ts

  IN Medija

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
 • NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

  Ostalo iz kategorije Srbija