• Bolje vodosnabdevanje u Novom Slankamenu – uskoro

  U Novom Slankamenu završena je izgradnja rezervoara za vodu koji će doprineti kvalitetnom vodosnabdevanju meštana ovog naselja inđijske opštine, saopštila je lokalna uprava. – Armirano-betonski rezervoar je kapaciteta 270 kubnih metara, poseduje adekvatnu pumpnu stanicu i izvršeni su svi elektro-mašinski i hidro radovima – navodi se u objavi. Kako se dodaje, izgrađeno je i 6 […]

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
  Bolje vodosnabdevanje u Novom Slankamenu – uskoro

  U Novom Slankamenu završena je izgradnja rezervoara za vodu koji će doprineti kvalitetnom vodosnabdevanju meštana ovog naselja inđijske opštine, saopštila je lokalna uprava.

  – Armirano-betonski rezervoar je kapaciteta 270 kubnih metara, poseduje adekvatnu pumpnu stanicu i izvršeni su svi elektro-mašinski i hidro radovima – navodi se u objavi.

  Kako se dodaje, izgrađeno je i 6 kilometara vodovodne mreže sa svim pripadajućim hidrantima i distributivnim šahtovima.

  Sistem će biti pušten u rad „nakon izgradnje stubne trafostanice koje je u toku“, navode u opštini Inđija, ali ne saopštavaju kada bi tačno to trebalo da se dogodi.

  – Javno komunalno preduzeće „Vodovod i kanalizacija“ organizovaće anketiranje potrošača, građana i privrede, kako bi bili priključeni na vodovodnu mrežu, a svi potencijalni korisnici dobiće obaveštenja o uslovima za priključenje na novu mrežu u Novom Slankamenu – zaključuje se u saopštenju.

  Fotografije: Opština Inđija
  Radovan Nikolić (IN Medija)

  https://multisite.radio021.rs/inmedija2/izgradnja-vodovodne-mreze-do-vinarije-koja-je-u-vlasnistvu-milenijum-tima/

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
 • NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

  Ostalo iz kategorije Servisne informacije

  Dežurstva Doma zdravlja u vreme praznika

  Zbog obeleležavanja Dana državnosti četvrtak i petak, 15. i 16. februar, su neradni dani u Srbiji, pa su ta dva dana organizovana dežurstva u domu zdravlja i […]