• Bošković: FK Inđija nije ni jednom igraču više dužna

  Sportski direktor FK „Inđija“ Obrad Bošković kategorički demantuje današnje pisanje portala B92 u kome se tvrdi da FK Inđija ima dugovanja prema starim igračima i da će svetska kuća fudbala je zabraniti registrovanje novih fudbalera u letnjem prelaznom roku. Bošković za IN Medija demantuje pisanje beogradskih medija o dugovanjima FK Inđija prema igračima i navodi […]

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
  Bošković: FK Inđija nije ni jednom igraču više dužna

  Sportski direktor FK „Inđija“ Obrad Bošković kategorički demantuje današnje pisanje portala B92 u kome se tvrdi da FK Inđija ima dugovanja prema starim igračima i da će svetska kuća fudbala je zabraniti registrovanje novih fudbalera u letnjem prelaznom roku.

  Bošković za IN Medija demantuje pisanje beogradskih medija o dugovanjima FK Inđija prema igračima i navodi da su sva dugovanja izmirena pred kraj prošle godine.

  -U suprotnom ne bi mogli da igramo baraž za popunu Superlige- objašnjava Bošković.

  Bošković ističe da su pojedina dugovanja datirala i pre njegovog mandata s obzirom da je klub bio dužan između ostalih Jovanu Krneti i Brani Iliću koji nisu u klubu već dve – tri sezone.

  https://multisite.radio021.rs/inmedija2/pilipovic-odluka-o-suspenziji-polovicno-pravedna/

  -Imali smo dosta problema oko vraćanja dugova, sve su to bili sitni iznosi ali su nam kao klubu pravili problem. – kaže sportski direktor FK „Inđija“ za IN Medija i dodaje da najveći problem bio sa ruskim igračem Danil Čalov zbog kojeg su imali zabranu registracije igrača.Pored njega isplaćeni su između ostalih Nebojša Bastajić, Brana Ilić i Jovan Krneta.

  https://multisite.radio021.rs/inmedija2/fk-indjija-kaznjena-zato-sto-nije-ispunila-uslove-iz-ugovora-sa-denisom-calovim/

  Drugi čovek kluba iz Sremske ravnice dotakao se i nemilih scena iz Niša i sudskog procesa koji je u toku.

  -Mi smo kao klub, odnosno predsednik Dragan Pilipović kao ovlašćeno lice podneli krivične prijave, ali do dan danas nije stigao poziv iz suda ili tužilaštva za saslušanje igrača kojima je nuđen mito, ne želimo ništa da priudiciramo, videćemo šta će reći nadležni organi – zaključio je Obrad Bošković.

  Miloš Orošić (IN Medija)

  Povezane vesti:

  https://multisite.radio021.rs/inmedija2/fk-indjija-skinuta-suspenzija-nakon-izmirenja-dugovanja/

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
 • NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

  Ostalo iz kategorije Inđija