• Brnabić o rezoluciji evroparlamentaraca o izborima u Srbiji: Argumenti su im na nivou „Radio Mileve“

  Premijerka Srbije Ana Brnabić izjavila je da rezolucija o Srbiji, za koju je rekla da očekuje da će sutra biti usvojena u Evropskom parlamentu, sadrži argumente koji su „na nivou ‘Radio Mileve'“.

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
  Brnabić o rezoluciji evroparlamentaraca o izborima u Srbiji: Argumenti su im na nivou „Radio Mileve“
  Foto: 021.rs

  Brnabić je za televiziju Hepi rekla da su argumenti za zahtev za međunarodnu istragu u vezi sa navodima opozicije da su izbori pokradeni, u formi „ja sam čuo“, „postoji optužba“ i „koalicija ‘Srbija protiv nasilja’ je rekla“.

  Kazala je da će se u rezoluciji „naći bukvalno sve što je opozicija ikada rekla“ o izborima koji su održani 17. decembra prošle godine.

  Naći ćete podatak o 40.000 građana Republike Srpske, iako smo pokazali da se to nije desilo, podatak o fantomskim glasačima, o pasivizarinim glasačima. Ne postoji nijedan detalj koji nisu propustili da stave u rezoluciju Evropskog parlamenta. – kazala je Brnabić.

  Dodala je da se tom rezolucijom „ponovo eksplicitno kaže“ da oni pozivaju Evropsku komisiju da prekine pretpristupne pregovore i evropske integracije Srbije, ukoliko se ne uvedu sankcije Rusiji.

  Kazala je da je „istina potpuno irelevantna kategorija za tu rezoluciju“, i da se u njoj ne pominje to da je kosovski premijer Aljbin Kurti uskratio Srbima sa Kosova pravo da glasaju na izborima.

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
 • NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

  Ostalo iz kategorije Srbija

  Smenjen direktor Elektrodistribucije Srbije

  Direktor Elektrodistribucije Srbije (EDS) Bojan Atlagić razrešen je, umesto njega tu funkciju obavljaće Biljana Komnenić, dosadašnja direktorka tehničkog […]

  Likvidiran ubica policajca

  Potpredsednik Vlade i ministar unutrašnjih poslova Ivica Dačić izjavio je da je likvidiran ubica […]