• Brzi test besplatan za ulaz na Novosadski Sajam

  Poljoprivredni sajam, Sajam lova i ribolova i Sajam ekologije koji se održava u Novom Sadu od 18. do 24. septembra, primaće posetioce uz Digitalni zeleni sertifikat, negativan PCR ili brzi antigenski test. Novosadski sajam je saopštio da oni koji ne poseduju potrebne dokumente obezbeđeni su brzi antigenske testove koji su već uračunati u cenu karte […]

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
  Brzi test besplatan za ulaz na Novosadski Sajam

  Poljoprivredni sajam, Sajam lova i ribolova i Sajam ekologije koji se održava u Novom Sadu od 18. do 24. septembra, primaće posetioce uz Digitalni zeleni sertifikat, negativan PCR ili brzi antigenski test.

  Novosadski sajam je saopštio da oni koji ne poseduju potrebne dokumente obezbeđeni su brzi antigenske testove koji su već uračunati u cenu karte i neće biti dodatno naplaćivani. 

  Testiranje će biti obavljano prilikom ulaska u krug Novosadskog sajma.

  Poštovanje istih protokola – Digitalni zeleni sertifikat (potvrda o vakcinaciji ili preležanom KOVID-u 19), negativan PCR ili brzi antigenski test, biće obavezni i za izlagače, a Novosadski sajam je i za njih obezbedio brze antigenske testove pod istim uslovima.

  Za posetioce (diplomatske i poslovne delegacije, kao i široku publiku) i izlagače koji dolaze iz inostranstva, važiće dokument koji je prikazan prilikom ulaska u Srbiju.

  Novosadski sajam ima dozvolu Kriznog štaba Vlade Republike Srbije za organizaciju 88. međunarodnog poljoprivrednog sajma, 53. međunarodnog sajma lova i ribolova i Sajma ekologije. 

  IN Medija

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
 • NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

  Ostalo iz kategorije VESTI

  Preminuo modni kreator Roberto Kavali

  Od sredine devedesetih godina on je bio jedno od najvećih imena u modi, sa prodavnicama širom sveta i poznatim obožavaocima poput Lennya Kravitza i Cindy […]