• Celodnevni program za otvaranje Keltskog sela

  Pevačica Leontina i dečiji hotel „Čarolija“ nastupiće u subotu na otvaranju sezone u Keltskom selu. Koncert je planiran za 17.30 i njime će biti krunisan prvi dan sezone 2022. godine. Kapije Keltskog sela biće otvorene u 9 ujutro, a tokom dana planiran je ceo niz aktivnosti: od prezentacije Keltskog sela i novoizgrađenih objekata, preko više […]

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
  Celodnevni program za otvaranje Keltskog sela

  Pevačica Leontina i dečiji hotel „Čarolija“ nastupiće u subotu na otvaranju sezone u Keltskom selu.

  Koncert je planiran za 17.30 i njime će biti krunisan prvi dan sezone 2022. godine.

  Kapije Keltskog sela biće otvorene u 9 ujutro, a tokom dana planiran je ceo niz aktivnosti: od prezentacije Keltskog sela i novoizgrađenih objekata, preko više radionica, do nastupa mađioničara i hora „Čarolija“.

  Selo puno noviteta

  Keltsko selo je u međusezoni dobilo i nove objekte, izgrađena je letnja pozornica sa 150 mesta, pokrivena je platforma iznad jezera, napravljena nova kuhinja, postavljeni su novo ozvučenje i dekorativna rasveta, a urađena je i promena postavke u muzeju.

  Među novitetima se nalazi i diorama Keltskog sela u razmeri 1:72 na kojoj je prikazana borba Kelta i Rimljana.

  – Postavljena je u muzej Keltskog sela i čeka posetioce koji će moći da uživaju u njenoj lepoti od 7. maja! – naveli su ranije iz Keltskog sela.

  Tematski park “Keltsko selo” biće otvoren do kasne jeseni. Posete su moguće subotom i nedeljom od 9 do 21 čas, dok su radnim danima posete omoguće za organizovane grupe posetilaca uz prethodnu najavu.

  Fotografije: Keltsko selo
  Radovan Nikolić (IN Medija)

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
 • NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

  Ostalo iz kategorije Kultura

  Revizija u Biblioteci od sutra do 16. avgusta

  U Narodnoj biblioteci „Dr Đorđe Natošević“, srede 10. jula do petka 16. avgusta biće sprovedena revizija knjižnog fonda. Biblioteka neće raditi sa korisnicima u Inđiji od 10. jula do 16. […]