• Četvrta sezona „Stranger Things“ stiže sledeće godine

  Nove epizode popularne serije „Stranger Things“ stižu naredne godine, potvrdio je Netflix, objavljujući novi tizer od 30 sekundi. Osim da će 4. sezona popularne serije biti prikazana 2022. godine, najmanje dve i pola godine nakon objavljivanja treće sezone, druge infomracije nisu objavljene. Najnoviji tizer prikazuje klasične scene iz prve tri sezone „Stranger Things“, pomešanih sa […]

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
  Četvrta sezona „Stranger Things“ stiže sledeće godine

  Nove epizode popularne serije „Stranger Things“ stižu naredne godine, potvrdio je Netflix, objavljujući novi tizer od 30 sekundi.

  Osim da će 4. sezona popularne serije biti prikazana 2022. godine, najmanje dve i pola godine nakon objavljivanja treće sezone, druge infomracije nisu objavljene.

  Najnoviji tizer prikazuje klasične scene iz prve tri sezone „Stranger Things“, pomešanih sa kadrovima iz 4. sezone, uključujući i prve snimke novog čudovišta.

  novi tizer

  Prvi trejler za sezonu 4, objavljen u februaru 2020. godine, najavio je povratak Hoppera (koga tumači David Harbour). Drugi trejler, koji u fokusu ima Eleven (Millie Bobby Brown), objavljen prošlog maja, nagovestio je glasine o povratku doktora Martina Brennera (koga glumi Matthew Modine).

  Ekipa je počela snimanje novih epizoda serije „Stranger Things“ u februaru prošle godine, ali je posao zaustavljen usled pandemije virusa korona. Snimanje je nastavljeno tek prošlog septembra.

  trejler 1

  Iako su autori serije, braća Ross i Matt Duffer, prvobitno najavili da će serija trajati 4 sezone, u međuvremenu su se predomislili:

  – Četvrta sezona neće biti kraj. Znamo šta je kraj i znamo kada je. Odlaganje nam je dalo vremena da gledamo unapred, da shvatimo šta je najbolјe za seriju. Kada smo to počeli da ispunjavamo, došli smo na bolјu ideju o tome koliko dugo moramo da pričamo tu priču, rekao je Ross Duffer u intervjuu za Hollywood Reporter.

  trejler 2

  Pored „stranger Things 4“, za sladeću godinu najavljena je i serija „Gospodar Prstenova“, ali će ljubitelji naučne fantastike ove godine moći da pogledaju novu, dugoočekivanu adaptaciju filma „Dina“.

  IN Medija

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
 • NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

  Ostalo iz kategorije Kultura