• Četvrti „Šangaj fest“ od 20. do 22. juna

  Četvrti Šangaj Fest biće opdržan od 20. do 22. juna u inđijskom naselju Šangaj saopštili su organizatori Udruženje građana „Šangaj“ iz Inđije.

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
  Četvrti „Šangaj fest“ od 20. do 22. juna
  Foto: IN Medija

  Šangaj fest otvara “Dečija olimpijada” od 10 sati 20. juna. Program se nastavlja praćenjem fudbalske utakmice (grupe C drugog kola) između Srbije i Slovenije  u okviru  Evropskog prvenstva.

  Prvog dana festivalski program je većinom namenjen najmlađima tako da ih od 17 do 20 sati očekuju radionice, maskembal, dečija predstava i cirkus animatori.

  21. juna je delimično takmičarski dan na kom će od 15 sati biti organizovan basket 3×3, nakon toga takmičenje u grafitima i od 19 sati takmičenje u brzom ispijanju piva. Veče se završava nastupima rep izvođača “Bed vajb”, Nigros, KIU, Furi đunta i Demonio, Bigru i Paja kratak i zadnji nastup rezervisan je za poznatog repere Đusa.

  Završni dan je sportski dan koji počinje basketom 3×3 za devojčice do 15 godina od 10 sati, sat nakon toga snage će odmeriti u basketu 3×3 dečaci do 12 godina a od 12 sati basket dečaci od 12 do 15 godina.

  Od 15 sati 22. juna programom je predviđeno brzo šutiranje trojki i basket 3×3 za seniore. Od 16 sati turnir u šahu i za kraj takmičarskog dela od 17 sati nadmetanje u obaranju ruku.

  Od 20 sati završnog dana već tradicionalna žurka na kojoj će se puštati MTV i letnji hitovi a poslednji sat rezervisan je za City records žurku.

   

   

   

   

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
 • NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

  Ostalo iz kategorije Muzika